Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 2) – Poolside Coconut Colada

Ekana iltana otettiin taksi läheiseen kauppakeskukseen nimeltään Manar Mall täällä Ras Al Khaimahissa ja on käyty tuolla jo toisenakin iltana kiertelemässä. Bongasin sieltä Bath&Body Worksin myymälän ja hyvät alet. Päädyin tuoksuttelemaan läpi parit käsivoiteet ja aina kyseisen ketjun myymälän eteen sattuessa mukaan tarttuvat käsidesit (tälläkin reissulla on joka laukussa ja Matin taskuissa yksi puteli, kannattaa tutustua, jos osuvat kohdalle) ja täydentämään varastojani molemmilla. Villinä korttina mukaan tarttui Poolside Coconut Colada suihkugeeli, jolla on läträtty koko viikko ainakin pari kertaa päivässä. Toisella kerralla palasin hakemaan muutaman käsidesin lisää.

Rakastan pinacoladan tuoksua ja tämä on juurikin sitä. Tämä jää ihanasti iholle ja välillä päivän aikana tulee tuulahdus kookoksen tuoksua nenään. Parasta! Tämä suihkari taisi olla puoleen hintaan, jos oikein muistan ja maksoi ehkäpä 20 dirhamia, eli reilun vitosen. Tarjolla olisi ollut myös vartalovoide ja body mist, mutta jäivät tällä kertaa ostamatta. Täällä Arabiemiraateissa hintataso on yllättänyt olemalla ehkä hieman kovempi, mitä esim. kosmetiikan osalta ennakkoon kuvittelin, mutta onneksi käynnissä on alennusmyynnit ja Dubaissa vielä shopping festival. Ajattelin siis pistäytyä Bath&Body Worksilla myös Dubaissa, mikäli myymälä sopivasti kohdalle osuu.

bath and body works

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.