Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Raiskin plussakokoiset salivaatteet

Kaupallisessa yhteistyössä Raiski

Joko siellä on ehditty tänä vuonna salille? Minä palailin salitreenauksen pariin vasta viime viikon sunnuntaina hässäkkäisen alkuvuoden ja reissujen jälkeen ja tänään tuli taas huhkittua salitreeni alla olevan näköisenä. Sain valita Raiskin kampanjassa viime vuoden puolella itselleni uudet salivaatteet ja Raiskin plussamallistosta valikoitui minulle saliasuksi harmaakuvioiset Popham R+ housut, jotka ovat muuten parhaillaan hyvässä alennuksessa Raiskin nettikaupassa. Minulta löytyy nämä samat housut jo ennestään mustana ja olisipa näitä saanut myös pirtsakan pinkkinäkin. Housut nousevat todella ylös ja vyötärönauhasta löytyy vielä kiristysnarutkin, toisin sanoen housut pysyvät hyvin menossa mukana vauhdikkaammassakin liikunnassa, eivätkä ne ainakaan minulla valu kesken urheilun. Takaa pohkeesta löytyy Raiskille tyypillisesti myös printattu heijastin, eli nämä menevät hieman lämpimämmillä keleillä myös ulkoiluhousuista.

Yläosana minulla tänään salilla puolestaan oli Raiskin Polk R+ paita, jonka 3/4 hihat ovat kivaa vaihtelua lyhythihaisiin salipaitoihin. Lisäksi tuossa mallissa löytyy kunnolla pituutta, eikä tarvitse pelätä mahan tai takapuolen vilkkuvan treenatessa. Paita on Active Dry-materiaalia, eli se siirtää kosteuden pois iholta tehokkaasti hikisemmässäkin treenissä. Tarjolla väreinä on mustan lisäksi lila, pinkki ja koralli. Kokopolitiikasta sen verran, että valitsin itselleni sekä paidan että housut koossa 52, mutta olisin mahtunut varmasti kokoa pienempiinkin. Myös tuo Polk R+ paita on tällä hetkellä alennuksessa, kuten paljon muitakin Raiskin plussavaatteita aina toppatakeista kesävaatteisiin, eli kannattaa tsekata myös alennus-osio Raiskin nettikaupasta.

Paita – Shirt Raiski Polk R+ (52) // Housut – Leggings Raiski Popham R+ (52) // Kengät – Sneakers Nike (9)Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0218Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0281 2Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0228Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0295 Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0235Raiski R+ urheiluvaatteet DSC_0263

Paita ja housut blogin kautta saatu.

0

2 Comment

  1. Laura K. says: Vastaa

    Käyttekö miehen kanssa yhdessä salilla :)? Mulla inspiraatio odottaa vielä heräilyään, sen tietää kun vaan kerran lähtisi niin jäisi koukkuun heti. Salin päälle kun käy vielä muutaman kympin uimassa ja rentoutuu saunassa niin ah <3!

    0
    1. Käydään! Matti tosin käy vähän useamman kertaa viikossa, kun itse käyn sen 1-2 kertaa. Hän myös sanoo mitä minun tulee tehdä missäkin vaiheessa ja laittaa usein esim. painot valmiiksi. Ihan kiva juttu kyllä. 🙂 Uiminen olisikin tosi hyvää liikuntaa salin päälle ja sauna tietty kruunaa koko homman. Nyt on muuten jalat eilisestä askelkyykystä kipeänä… 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM