Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Hääpuku

Sain aika monta viestiä lauantai-iltana ja sunnuntaina, että laita pliis kuva häälookista. Helpommin sanottu kun tehty, nimittäin omassa puhelimessani ei ollut yhtäkään kuvaa minusta hääpuvussa. Löytyi kyllä äidin nappaamia kuvia minusta tekemässä kampausta ja meikkiä ja pari selfietä autosta ja paniikista kirkon ulkopuolella, mutta sen jälkeen ei mitään. Onneksi tänään kameran muistikortilta sain kaivettua pari otosta itsestäni ja tässä niistä se, jossa jalassa on myös kengät, toinen oli tietysti otettu jo sukkasillaan sviitissä. Jäämme odottelemaan siis parempia ”asukuvia” ammattikuvaajan ikuistamana, mutta tässä esimakua hieman hääpuvustani. Samalla puvulla mennään siis perjantaina varsinaisessa hääjuhlassa.

Luonteeni ei antanut mitenkään periksi käyttää montaa sataa euroa tai jopa tuhatta ”oikeaan” hääpukuun, vaan halusin hankkia kohtuuhintaisen mekon, joka on kuitenkin rento, mutta juhlava. Halusin midi-mittaisen mekon, sillä täyspitkä olisi mennyt liian juhlavaksi etenkin hääjuhlaamme, joista toivottavasti tulee lähinnä hyvät bileet. Törmäsin tähän Chi Chi Londonin mekkoon ASOSilla ja ihastuin mekkoon. 90€:n hinta ei todellakaan päätä huimannut ja laitoin mekon tilaukseen. Jostain syystä joku oli kuitenkin kämmännyt tilauksen ja sain aivan vääränlaisen mekon. Palautin pinkin maximekon(!!) takaisin ASOSille ja pyysin vaihtoa oikeaan, mutta sillä välin tästä oli myyty koot loppuun. En kuitenkaan lannistunut, vaan kyttäilin päivittäin josko kokoja olisi ilmaantunut ja lopulta sain kuin sainkin tilattua omani ja se löysi jopa perille saakka. Huh! Kokokin oli oikein passeli, eikä mekkoon tarvinnut onneksi tehdä muutoksia. Kuvissahan mekko päällä on jo istuttu illallisella muutama tunti, eli tuo yläosa on jo hieman rutussa, enkä ole tietysti huomannut sitä kuviin korjata. Mekko oli kaikin puolin niin ihana, että saatoin sovitella sitä kotona ehkä noin kymmenen kertaa ennen varsinaista hääpäivää… Onneksi pääsen käyttämään mekkoa ainakin vielä kerran toistamiseen perjantaina!

Jalassa minulla oli kirkossa nuo vuosia vanhat Accessorizen shampanjan väriset glitterballerinat, jotka heitin jo jatkoilla roskiin, koska niistä irronnutta glitteriä oli aivan joka paikassa. Eilen illalla sitä löytyi yhä jopa Matin kulmakarvoista! Minähän näin jossain vaiheessa unta, että meidän häissä oli vieraita koristelemassa Glitternisti, mutta eipä tarvinnut, kun oli näköjään glitterit ihan omasta takaa. Kampauksen ja meikin vihkimiseen tein itse, samoin kuin kimpun (ei tietenkään mukana kuvassa). Parempia kuvia niistä siis odotellessa! Sukkahousut olivat muuten ihan liian isot, joten ne menee vaihtoon vielä ennen hääjuhlia. Muuten varmasti samalla lookilla mennään myös tulevana perjantaina. Eilen sisko totesi, että huomenna alkaa teidän hääjuhlaviikko, nämä teidän häät ei lopu ikinä! Olen ihan samaa mieltä. Ja sitten on vielä luvassa häämatka. Aikamoista kyllä, mutta myös kieltämättä aika ihanaa!

Mekko – Dress Chi Chi London (UK24) ASOS // Sukkikset – Tights ASOS // Ballerinat Accessorize (41)

plusmimmi haapuku

0

12 Comment

 1. Ihana mekko ja sopii sinulle tosi hyvin! Itse olin myös häissä lauantaina, tosin kaason hommissa. Jäi tämä uusi vuosi hyvin mieleen 🙂

  Onnea ja hyvää uutta vuotta!

  0
 2. Näytät kerrassaan säteilevältä <3

  0
 3. Onnea vielä ja näytät aivan huikean kauniilta. Ihan täydellinen kokonaisuus <3

  0
 4. Annukka says: Vastaa

  Oi mikä kaunotar! Ihana puku ja upea morsian – paljon onnea!! <3

  0
 5. Todella kaunis mekko ja morsian <3 Siis aivan ihana! Vitsi, miten kiva tuommoinen midi-mitta!

  0
 6. My ja Mini says: Vastaa

  Kauniina menit naimisiin!

  0
 7. Vau miten kaunis mekko ja morsian!

  0
 8. Vau, olet tosi kauniina! mieletön mekko <3 onnittelut!

  0
 9. Kristina says: Vastaa

  Paljon onnea! Todella kaunis puku.

  0
 10. Kolmatta kertaa tälle viikkoa piti klikkailla ihailemaan tuota sun uskomattoman kaunista hääpukuasi! Sydämelliset onnittelut teille avioituneille sekä ihanaa hääjuhlapäivää!

  0
 11. Voi KIITOS kaikille näistä ihanista kommenteista! Lämmittää sydäntä! <3

  0
 12. Anonymis says: Vastaa

  Kaunis mekko. Ihanat sukkahousut ja ballerinat. Olet kaunis 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM