Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Honeymoon

Ras Al Khaimah DSC_0384 Ras Al Khaimah DSC_0418 Ras Al Khaimah DSC_0426

Ai että, kuinka onnistuneet juhlat meillä olikaan perjantaina! Kaikki meni kertakaikkisen nappiin ja eipä olisi kyllä parempaa meininkiä voinut toivoa. Koko juhlien ajan minulla oli todella epätodellinen olo, että tässä tosiaan juhlitaan meidän häitä. Blogikollegani Emmi napsi hääjuhlissa aikamoisen määrän valokuvia, eli niitä odotellessa! Eilen järkättiin aamupäivä kuntoon hääromppeita, jotta talon ja koirien (Eikka tuli myös meille viikoksi) vahdiksi jäänyt äitini ei tarvitse hengailla reilua viikkoa kaiken hääkaman keskellä. Vielä epätodellisempi fiilis oli siitä, että lähdettiin tosiaan eilen myös illasta Dubain lennolle, josta suhattiin vielä aamuyöstä reilun tunnin taksimatka tänne Ras Al Khaimahiin, josta nyt tätä postausta naputtelen. Kirjoittelinkin jo häämatkasuunnitelmistamme tässä postauksessa, eli tosiaan lennettiin Dubaihin, josta siirryttiin viikoksi ensin tänne reilun sadan kilsan päässä olevaan Ras Al Khaimahiin.

Lentomme oli hieman myöhässä ja kaikkine passintarkastuksineen ja taksimatkoineen oltiin perillä täällä resortissa tänään kuudelta aamulla. Aamiainen olisi alkanut seiskalta, mutta ei jaksettua enää millään valvoa, vaan alettiin nukkumaan ja herättiin vasta lounaalle klo 12.00. Lounaan, pikasuihkun ja aurinkorasvailun jälkeen siirryttiin aurinkoon pötköttämään ja ehdittiin nautiskella lämmöstä ja altaista vielä useampi tunti. Ilta onkin mennyt illallisella ja pyörähdettiinpä äsken myös Manar Mall-kauppakeskuksessa hieman ihmettelemässä. Sieltä löytyy muuten myös Sephora, josta selvisin ulos historiallisesti vain Tony Molyn banaanikäsirasva ostoskassissani.

Kuten kuvista huomaa on meidät otettu vastaan kivasti ja saatiin jopa astetta parempi huone merinäköalalla. Tuo alin kuva onkin tältä illalta meidän huoneen parvekkeelta kuvattuna. Kyllä nyt kelpaa! Tuntuu kun oltaisiin oltu täällä jo useampi päivä, eikä saavuttu tänä aamuna. Huomenna päivän ohjelmassa on ainoastaan altaalla pötköttelyä. Aivan parasta! Lisää häämatkatunnelmia luvassa varmasti vielä myöhemmin. Nyt unille, kello on täällä jo kohta 11 ja armas aviomieheni kuorsaa jo tuossa huoneemme sohvalla, nukahti nimittäin kesken kirjan lukemisen… Tämä jos mikä on lomaa!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.