Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hääjuhlajärkkäilyistä

Ylihuomenna juhlitaan! Oli ehkä paras päätös ikinä erottaa vihkiminen ja hääjuhlat, tätä ideaa kiiteltiin jo lauantaina. Voisin kuvitella, että mikäli tuossa olisi vielä ollut juhlat heti vihkimisen perään, olisi päivä varsinkin mennyt ohi hirveässä hujauksessa. Tällä tavalla saa vähän niinkuin juhlia kaksi päivää yhden sijaan. Tosin nyt alkaa jo toivomaan, että juhlatkin olisivat jo ohi ja saisi keskittyä jo ihan muuhun (esim häämatkaan). Onneksi viime päivät ovat olleet omalta osaltani astetta rennompia ja olen saanut puuhasteltua kotona hääjuttujen kanssa.

Tänään poistin aika monesta sadasta suklaapatukasta kääreet (meille tulee siis suklaapatukkabuffa) ja tein taulun josta löytyy yhteiskuva meistä vuodesta 2009 alkaen jokaiselta vuodelta ja jopa hääbingo on jo tulostettu. Vielä pitäisi tekaista istumajärjestys (siitäkin on jo hahmotelma olemassa) sekä toteuttaa ja tulostaa ohjelmat. Minulla on käsi kipeänä dymolla paukuttamisesta (ja niiden patukoiden kuorimisesta), päätin tänään nimittäin hetken mielijohteesta kirjoittaa nimet paikkakortteihin dymolla enkä käsin ja tietysti teippikin meni loppumaan, eli sitä saa sitten metsästää huomenna. Huomenna olen reissaamassa muutenkin Helsinkiin palaveriin ja hankkimaan taas setin kukkia yms. tarvittavaa. Illalla perhe ajelee Savosta meille ja toivottavasti saan apua vielä muutamissa hääjutuissa. Olisipa jo perjantai!

Haavalmistelut DSC_0027DSC_0315 Haavalmistelut DSC_0034DSC_0330 Haavalmistelut DSC_0036

0

6 Comment

 1. Ihan mahtava idea, suklaapatukkabuffa! Nam!

  Ihania juhlia teille! <3

  0
 2. Nimetön says: Vastaa

  Noi patukat saattaa tarttua toisiinsa, kun ovat noin aikaisin purkitettu…

  0
  1. Mä pyrin pitämään ne suht viileässä, ettei noin kävisi, mutta pakko ne oli purkaa, kun se oli aika aikaavievä operaatio. 🙂

   0
   1. Nimetön says: Vastaa

    Mut siis ihana idea. Olen vaan melkein kaikissa karkkibuffissa törmännyt tähän ongelmaan.. Viileä varmasti auttaa sekä että ei kesä kuuma ja kostea.

    Upeita juhlia!

    0
    1. Kiitos! Joo, varsinkin sokeriset karkit kyllä jämähtävät. Näillä pakkasilla ei taida olla sitä ongelmaa. 😀

     0
 3. No suklaatahan sen olla pitää. <3 Ihania juhlia <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM