Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#COLORISTA

Harvemmin tulee enää kirjoiteltua tänne blogiin erilaisista blogitapahtumista ja lanseerauksista, joissa tulee silti ravattua edelleen viikottain. Torstaina kuitenkin lanseerattiin jotain, josta uskon teidänkin pitävän, nimittäin uusia hiusvärejä, eikä mitä tahansa värejä, vaan ihanan räväköitä shokkivärejä (no okei, löytyy sieltä vähän hillitympiäkin vaihtoehtoja). Colorista-sarjan kasvoina nähdäänkin somevaikuttajia ympäri maailmaa ja jopa paketeissa on somesta tuttujen bloggaajien, vloggaajien ja Instagrammaajien kuvia. Aika mieletöntä! Minähän puuhastelen nykyään ”päivätöikseni” esim. Janne Naakan kampanjoinnin parissa ja Janne onkin yksi #Coloristasquadin jäsen täältä meiltä Suomesta, jee!

Colorista-väreistä löytyy yhden pesun kestäviä suihkeita (joista pinkkiä testattiin minulle tuolla lanseerauksessa), muutaman viikon hiuksissa pysyviä wash out-värejä sekä kestovärejä (upea mm. tuo harmaa!) ja erilaisia vaalennuksia, esim ombre- ja balayage-värjäystä varten. Minä ihastuin etenkin noihin wash out-väreihin ja eilen saunassa läträsinkin päähäni niistä vaaleanpunaisen ja se tarttui tosi kivasti. Perjantaipullona eilisellä olisikin ollut tuo vaaleanpunainen suoraväri, mutta kylään saapuneet vieraat sotkivat illan kuviot niin, että jäi tuo perjantaipullo kokonaan postaamatta. Pakko päästä testaamaan jossain vaiheessa vielä tuo persikkainen wash out-suoraväri ja tuo väriä haalistava shampoo ja sen toimivuus. Colorista-värit ovat pian kaupoissa, joten pitäkäähän silmät auki kosmetiikkaosastoilla markeiteissa!

Colorista DSC_0954 Colorista DSC_0955 Colorista DSC_0956 Colorista DSC_0958 Colorista DSC_0983 Colorista DSC_0987 Colorista DSC_0990 Colorista DSC_0995 Colorista DSC_0999 Colorista DSC_1008 Colorista DSC_1019Colorista DSC_0015

0

1 Comment

  1. Moikka elisa, mä vähän epäilen, että ei tartu! Paitsi tietysti kestoväri ja tuo suihke, joka lähtee heti ekassa pesussa pois. Mutta kantsii toki kokeilla. 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM