Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 52) – Victor&Rolf BonBon Limited Edition

Sanotaanko näin, että nyt muuten jänskättää! Saketti on haettu, äiti ja isä ovat saapuneet meille, huomisia tekstejä vihkimistä varten on tulosteltu ja meikit laitettu aamua varten valmiiksi. Vähitellen tässä alkaa tajuamaan, että huomenna on hääpäivä! Mitenhän sitä malttaa nukkua ensi yönä, ei sillä, vielä olisi tiedossa mm. morsiuskimpun teko, eli puuhaa riittänee yömyöhään. Sain tosiaan valita ”polttareissani” häätuoksun, jonka porukka (=äiti) minulle lahjaksi osti. Olin jo etukäteen miettinyt tätä Victor&Rolfin BonBon Limited Edition-tuoksua ja kun pääsin tuoksuttelemaan sen läpi, oli valinta sillä selvä. Tuoksutin samalla useamman muunkin tuoksun, mutta tämä BonBon edP vei sydämeni!

Tuoksussa on mukana mm. toffeeta, mandariinia, mustaviinimarjaa ja jasmiinia ja tämä on mielestäni aivan täydellinen häätuoksu ainakin itselleni. Rakastan tuoksun makeutta, mutta siitä löytyy kuitenkin myös aivan ihanaa syvyyttä, joten tuoksu ei ole missään nimessä kevyt tai kesäinen. Kyseessä on siis eau de parfum, eli tuoksu kestää iholla todella vahvana ja koko päivän. Victor&Rolfin BonBon on aivan ihana herkkutuoksu, josta toivon ikimuistoista tuoksumuistoa tästä häähumusta ja etenkin hääpäivästä. ♡ Mutta nyt sen hääkimpun kimppuun!

Haatuoksu PlusMimmi Victor Rolf BonBon Limited Edition

0

5 Comment

 1. My ja Mini says: Vastaa

  Onnea loppuelämän pituiseen matkaan!

  0
 2. Hei, ihanaa päivää huomenna! Itsekin valmistaudun huomisiin häihin, tosin kaason ja seremoniamestarin ominaisuudessa. Hyvää uutta vuotta ja onnea ja rakkautta tulevaisuuteen!

  0
 3. Ihanaa! Tosi, tosi paljon onnea huomiselle! <3

  0
 4. Ihanaa hääpäivää teille 🙂

  t. Monivuotinen lukijasi

  0
 5. Tämäkö on se ihana tuoksu, josta polttaripostauksessa kirjoitit. <3 Olen käyttänyt tuoksua joka pv joulukuun ajan. Niin ihana tuoksu ja sopii täydellisesti hääpäivään. Paljon onnea Mimmi, päiväsi on taatusti tuoksua myöten täydellinen. <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM