Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 50) – Lumene Sisu Facial Oil

Heti kun pakastuu ja sisäilma kuivaa, pintakuiva ihoni alkaa kaivata topakampia tuotteita. Kaivoin parisen viikkoa sitten esille tämän uuden pr-päivästä mukaan saamani Lumenen Sisu-kasvoöljyn ja olenkin käyttänyt sitä säännöllisesti suihkun jälkeen kiristävälle kasvojeni iholle. Mikäli joltain on mennyt ohi, on Lumene siis hiljattain uudistunut ja tämä Sisu-sarja on kokonaan uusi ihoa hoitava ja suojaava linja.

Sisu-kasvoöljyn tuoksu on ihanan metsäisä ja mielestäni todella unisex. Tuotetta voisi helposti käyttää myös mies ja itseasiassa luulinkin ensin pr-päivässä Sisu-tuotteita tutkaillessani, että kyseessä on uusi miesten sarja. Pullon pumppumekanismi on älyttömän näppärä ja pieni määrä tuotetta riittää. Toisinaan tosin läträän illasta ihoon ja etenkin kuivimpiin kohtiin enemmänkin öljyä yötä myöten imeytymään. Tämä kasvoöljy pitää sisällään mm. marjojen siemenöljyjä ja raaka-aineluettelosta löytyy useampikin eri iholle hyvää tekevä öljy. Suosittelen tätä sinulle (ja miksei miehellesikin), jos kaipaat kuivalle iholle kunnon tuotetta etenkin näin talvella!

Lumene Sisu

Kasvoöljy blogin kautta saatu.

0

4 Comment

 1. Onko tällä Perjantaipullo-postaussarjalla muuta pointtia kuin mainostaa mitä kosmetiikkaa oot sattunutkin viimeksi saamaan ilmaiseksi?

  0
  1. Kyllä, mainostaa kosmetiikkaa, jota olen ihan itse ostanut. Kuten esim viime viikolla. Käytännössähän näitä blogin kautta saatuja kosmetiikkatuotteita riittäisi jokaiselle päivälle, mutta pyrin näin perjantaisin esittelemään ne käyttöön päätyvät. Mukavaa joulunaikaa sinulle!

   0
   1. Vaikka olisi itse ostettuakin niin onko siinä oikein mitään pointtia esitellä että tällainen pullo on nyt käytössä? Ymmärtäisin jos esittelisit vaikka lemppareita mutta nämä on vain tällaisia käyttöön päätyneitä ilman edes kunnon arvosteluja.

    Ja hyvää joulun aikaa sinnekin 😛

    0
    1. Perjantaipullo-sarjan ideana on jo ihan alunperin ollut juuri esitellä käytössä olevia tuotteita nopeasti ja yhdellä kuvalla varustettuna. Ei siis sen syväluotaavampaa analyysia tuotteesta kilometripostauksella. 🙂 Perjantaipullo-postaussarja oli pitkään poissa, mutta sitä toivottiin useampaan otteeseen takaisin, joten aloin sitä taas tekemään.

     0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM