Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 48) – Herbina Moisture Balance puhdistusvaahto

Käytän suihkussa meikit pois pestessäni lähes poikkeuksetta vaahtomaisia putsareita, koska pidän erityisesti niiden pesevyydestä. Niinpä kaivoin jemmoistani tällä viikolla tuotteen edellisen loppuneen puhdistusvaahdon tilalle. Muistaakseni olen saanut tämän Herbinan Moisture Balance-vaahdon viime keväänä testiin, mutta vasta nyt korkkasin tuotteen. Vaahdon tuoksu on melko neutraali ja pesevyys erittäin hyvää luokkaa, ehkä jopa hieman liian pesevä näin talvella, kun iho kaipailee muutenkin enemmän kosteutusta. Kovin paljon kuivuuteen taipuvalle iholle en tätä kyllä suosittelisi, mutta menee perusputsarina suihkussa itselläni ainakin aivan loistavasti. Bonuksena vielä tuotteessa on luomuruusuvesi ja koostumukseltaa tuote on myös biohajoava. Herbinalta löytyy tuotteistaan monta helmeä ja hinnat eivät totisesti päätä huimaa. Tälle vaahdolle jää hintaa n. 5€. Suosittelen!

Herbina Puhdistusvaahto

Ps. Herbinan sivuilla kerrotaan, että tuote valmistetaan Heinävedellä! Tulipa ihan ikävä Vihtariin mökille!

Puhdistusvaahto blogin kautta saatu.

0

1 Comment

  1. Tää on mun lempparituote! Hellävarainen ja tehokas. 🙂

    T: Kiti

    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/rumat-tytot

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM