Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulun pyhät

Kuten jo mainitsinkin, päästiin lähtemään tänä vuonna joulun viettoon jo 22. päivä, kun köröteltiin porukalla Savoon. Koska joulun pyhät osuivat viikonlopulle, olin jo valmis viettämään joulun ihan vaan kotona omassa talossamme, mutta koska Matti onnistuikin saamaan tuon 23. päivän vapaaksi, päästiin sittenkin Savoon. Oltiin perillä vasta puolen yön aikaan ja perjantai puolestaan suhailtiin ympäriinsä mm. kinkunhakureissulla, kummilasten luona vieraillen ja vuodeosastolla piipahtaen. Päästiinpä yllättämään päivän aikana myös Berliinistä kotikotiin joulun viettoon saapunut Maiskikin. Illaksi kiirehdittiin mökille vielä vihkipappimme kanssa Skypettelemään, eli nyt on vihkikeskustelukin hoidettu alta pois. En voi uskoa, että me mennään tällä viikolla jo naimisiin, ihan epätodellinen fiilis!

Aatto meni taas tutuissa merkeissä, tosin tänä vuonna vedettiinkin joulupuuro veljen ja hänen vaimonsa luona ja myös kirkon ja hautausmaavisiitin jälkeen suunnattiin veljen luo kahville. Mökillä jatkettiin sitten jouluaterian ja lahjojen voimin. Minä en toivonut tänä vuonna oikein mitään aineellisia lahjoja ja sainkin lähinnä rahaa, arpoja ja lahjakortteja. Sekä tietysti kaikenlaisia herkkuja, joita onkin tullut tuhottua tässä pitkin pyhiä. Eilen jatkettiin hyväksi havaitulla syöntilinjalla ja rentoilulla ja lähdettiin ajelemaan Savosta takaisin kotiin jo puoli neljän aikoihin. Savossahan oli lunta ihan kunnolla ja eilinen ajomatkan alkupuolisko sujuikin melkoisessa lumimyräkässä taiteillen.

Tämä tapaninpäivä ollaan oltu Matin vanhemmilla Nummelassa, jossa olivat myös Matin sisarukset perheineen. Ohjelmassa on ollut lautapelejä ja lisää jouluruokia ja nyt alkaa kieltämättä kinkkukiintiö olla taas tältä vuodelta täynnä. Eiköhän tässä taas pötkötellä mahan vieressä sohvassa loppuilta ja huomenna onkin jo Matilla normaali työpäivä ja itse suuntaan pitkästä aikaa kampaajalle. Olisi tarkoitus laitella Simon kanssa hiusväri kuntoon häitä varten. Ja sitten loppuviikko meneekin hääjuttujen parissa, ohjelmassa on mm. ripsien ja kynsien laittoa.

Toivottavasti sielläkin oli ihanat joulun pyhät!

Joulu 2016 DSC_0599Joulu 2016 DSC_0625 - Versio 2Joulu 2016 DSC_0595 Joulu 2016 DSC_0601 Joulu 2016 DSC_0650 Joulu 2016 DSC_0667 Joulu 2016 DSC_0679 Joulu 2016 DSC_0693Joulu 2016 DSC_0706Joulu 2016 DSC_0590Joulu 2016 DSC_0717 Joulu 2016 DSC_0697 Joulu 2016 DSC_0712 Joulu 2016 DSC_0751 Joulu 2016 DSC_0776

1+

2 Comment

  1. Maitoviiksi says: Vastaa

    Odotan jo niin innolla teidän häitä. Olen ihan täpinöissäni. 🙂 teillä on ollut kivan kuuloinen joulu.

    0
    1. Aww! Voit uskoo, että niin minäkin! 🙂 Vihkiminen on tosiaan lauantaina, mutta itse juhlia saa oottaa vielä loppiaiseen! JÄNNITTÄÄ!!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM