Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joululahjavinkki – Oral-B Genius sähköhammasharja

Kaupallisessa yhteistyössä Oral-B

Olen saanut ensimmäisen oman Oral-B sähköhammasharjani reilut 10 vuotta sitten joululahjaksi omalta isältäni (kirjeellä joulupukille saattoi olla osuutta asiaan). Kyseisessä harjassa taisi olla pari erilaista värinää, mutta muuten kyseessä oli melko riisuttu malli, vaikka niitä edistyneimpiä saatavilla olevia silloin olikin. Viitisen vuotta sitten sain blogin kautta testiin jo huomattavasti kehittyneemmän Oral-B harjan, josta löytyi mm. hymynaamalla varustettu ulkoinen näyttö. Tuon hymynaamanhan sai tietysti palkinnoksi, kun harjasi hampaita kerralla yli suositellun kaksi minuuttia. Tänä jouluna pukki puolestaan oli ajoissa ja sain paketin, josta paljastui Oral-B:n juuri lanseerattu Genius 9000 sähköhammasharja, olenkin tutustunut harjaan jo tovin ja se on osoittautunut kerrassaan loistavaksi! Genius 8000-harjasta on parhaillaan käynnissä joulukampanja ja harjan saa nyt 100€ edullisemmin 25.12. saakka Clas Ohlsonilta.

Oral-B Genius DSC_0477Oral-B Genius DSC_0485

Genius 9000 sähköhammasharjan harjakset pyörivät ja sykkivät, poistaen jopa 100% enemmän plakkia, kuin käsikäyttöinen hammasharja. Kun itse aloin käyttämään päivittäin sähköhammasharjaa, huomasi hammaslääkärini eron entiseen ilman, että edes mainitsin asiasta. Sähköhammasharjahan eroaa käytössä manuaalisesta harjasta paljonkin, sillä sillä ei käytännössä ollenkaan harjata, vaan siirrellään vaan harjaspäätä hampaalta toiselle sekä hampaan ympäri ja harja tekee kaiken ”harjaustyön”. Puhtaus hampaissa sähköhammashajalla pesun jälkeen onkin aivan omaa luokkaansa. Minulle hampaiden ja suun hyvinvointi sekä kauneus onkin aivan yhtä tärkeää, kuin vaikka ihon hyvinvointi ja kauneus sillä hoidan ja pidän huolta suusta ja hampaistani päivittäin.

Minulla on todella herkät hampaat ja sillä käytänkin päivittäisessä käytössä tuota harjan höyhen-asetusta, eli herkille hampaille tarkoitettua hellävaraista ohjelmaa. Harjasta löytyy kuusi eri toimintoa, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan. Lisäksi harja ilmoittaa, mikäli painat sillä liian kovaa ja harjan saa myös personoitua 12 eri värillä. Minä olen valinnut itselleni tietysti tuon pinkin kauluksen värin. Myös vaihtopäillä saa muutettua sähköhammasharjaa eniten itselle sopivaksi ja minulla herkkiksenä käytössä onkin Sensi-Clean harjaspää.

Oral-B Genius DSC_0469Oral B Genius DSC_0408

POSITION DETECTION

Viimeisimpänä innovaationa Oral-B on kehittänyt älypuhelimeen ladattavan ilmaisen applikaation, johon harja yhdistetään langattomasti bluetoothilla. Applikaatiosta löytyy mm. Position Detection-toiminto, jolla saat reaaliajassa seurattua älypuhelimen kameraa käyttäen, että varmasti jokainen alue tulee käsiteltyä tarpeeksi hyvin. Alla olevalta videolta näät kuinka tuo applikaatio toimii käytännössä. Kerron tuosta applikaatiosta ja muista herkuista lisää vielä myöhemmin, kunhan olen kunnolla tutustunut sen kaikkiin saloihin.

Lataa applikaatio täältä : App Store // Google Play

https://www.instagram.com/p/BOKsTfvBfVo/

Oral B Genius DSC_0433

Mikäli pukinkontista puuttuu vielä oma Oral-B-sähköhammasharja, suosittelen seuraamaan minua Instagramin puolella! Yksi onnekas tulee nimittäin saamaan tämän samaisen Genius 9000 hammasharjan itselleen!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM