Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 46) – Lumene Gel Effect

Blogissani syksyn aikana vierailleet eivät ole voineet välttyä tämän syksyn lempihuulipunaltani, melkein mustalta viininpunavioletilta, jota on nähty huulillani useampaan otteeseen ja jonka sävykyselyihin olen vastannut monta kertaa. Kosmetiikkajemmojani läpikäydessä löysin tällä viikolla siihen täydellisesti mätsäävän kynsilakan, Lumenen Gel Effect-sarjan lakan nimeltään viinimarja (41).

Tämä näyttää kaksi kerrosta kynsille levitettynä lähes mustalta ja sävy on juuri se samainen lähes musta tummanviininpunainen violetti, joka on minun silmään tällä hetkellä aivan tajuttoman kaunis sävy. Näiden Gel Effect-lakkojen pysyvyys on myös loistava ja ne kuivavat melko nopeasti (ei kuitenkaan yhtä nopeasti kuin mattalakat). Hintalaatusuhteeltaan Gel Effect-lakat ovat siis huippulaatua, tällä hetkellä yksi lakka maksaa 6,90€.

Lumene Viinimarja DSC_0007Lumene Viinimarja DSC_0005

Kynsilakka blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM