Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 44) – I love… Pink Marshmallow

En voinut vastustaa tätä I love… -merkin vaahtokarkin tuoksuista suihkugeeliä, johon törmäsin lähi-Cittarin kosmetiikkaosastolla suihkugeeliä valitessani. Tuoksu on juuri niin ällöttävän makea, mitä kuvitella saattaa ja tästä puolen litran pullosta riittää myös läträttävää toviksi. Tätä voisi käyttää myös kylpyvaahtona ja nyt kyllä taas harmittaa taas ettei meiltä löydy kylpyammetta. Merkin suihkugeelit ovat minulle jo ennestään tuttuja, minulla on ollut tästä ainakin suklainen ja mangoinen versio ja ovat kyllä hyväksi havaittuja. Vajaan viiden euron panostus tähän arjen suloistuttajaan kyllä kannatti!

Pink Marshmallow

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM