Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Neulekimonossa

Laitetaanpas tähän väliin taas vähän asukuvia, tosin ei tältä päivältä vaan jo jokusen viikon takaa. Hurautin nimittäin yhtenä syksyisenä päivänä treffaamaan ystävääni Elsaa Itikseen sushin ja kahvittelun merkeissä ja samalla otettiin sitten ehkä Suomen ruuhkaisimmassa paikassa, eli Itäkeskuksen metron vieressä, nämä asukuvat. Oli kyllä harvassa kuvat, joissa ei ollut mukana vähintään kaksi muuta ihmistä lisäkseni, mutta menköön! Nämä asukuvailuhetket ovat välillä varmasti ulkopuolisille varsin viihdyttävää katsottavaa, jokainen voi lisäksi itse miettiä kuinka luontevalta tuntuu pönöttää kameran edessä, kun vierestä pyyhältää ohi minuutin välein bussilastillinen tyyppejä metroon…

Minulla oli tuona päivänä päällä  Zizzin neulekimono, jonka sain samaisella Jumbo-visiitilläni kuin sen uuden syystakkinikin. Otin kimonosta koon XL, koska koko L oli juuri tuosta väristä loppu. Minulta kysytään usein apuja Zizzin ja muidenkin plussakokojen kanssa ja olen useampaan otteeseen todennut minulta löytyvän Zizzin vaatteita kokohaarukassa M-XL, joten sitä kokolappua ei kannata ihan kamalasti tuijotella, vaan sovitella rohkeasti eri kokoja. Nettikaupoista ostellessa kannattaa myös mittailla sitä omaa vartaloa (tai vaikka jotain sopivaa vaatekappaletta) ja verrata usein sivuilta löytyvään kokotaulukkoon. Tietysti omat haasteensa tuovat erilaiset mallit, luonnollisesti malliltaan löysä mekko voi mahtua isommankin ihmisen päälle, eri asia taas on onko mekon tarkoitettu olevan päällä minkä näköinen. Tämä neule esim. olisi varmasti mahtunut minulle kaikissa tarjolla olevissa koissa, mutta päädyin silti ottamaan tästä sen reilumman koon, ihan vaan koska se tuntuu minusta itsestäni mukavemmalta.

Neule – Cardigan Zizzi (XL) // Hame – Skirt Zizzi (L) // T-paita – T-shirt Violeta by Mango (XXL) // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Reppu – Gymbag Adidas // Sneakers Adidas (US9)Zizzi asu Itiksessa PlusMimmi DSC_0123Zizzi asu Itiksessa PlusMimmi DSC_0137 Zizzi asu Itiksessa PlusMimmi DSC_0128 Zizzi asu Itiksessa PlusMimmi DSC_0146

Hame ja neule blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM