Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIRPPISTELLÄÄN KONEPAJAN BRUNOSSA JA BRING CURVY BACK-TAPAHTUMASSA!

Selkkailin juuri tuossa tunnin jos toisenkin kirppiskamojani, nimittäin nyt on käynyt niinkin onnellisesti, että olen ensi sunnuntaina (20.11.) klo 10.00 alkaen myymässä koruja ja kosmetiikkaa siskon kanssa Konepajan Brunossa ja meidän paikan numero on 85. Tänne en vaatteita ota ollenkaan mukaan, mutta tulkaa ihmeessä kurkkaamaan koruja ja asusteita, mikäli lähistöllä pyöritte.

Plussakokoisia vaatteita puolestaan olen kaupittelemassa Bring Curvy Back -tapahtumassa 1.12. klo 18.00-20.00 Bestsellerillä, osoitteessa Lars Sonckin kaari 6. 02600 Espoo. Vaatetta on taas kertynyt myyntiin paljon, joten tulkaahan ostoksille. Maksutapana molemmissa käy käteinen ja MobilePay-appi. Tuolla Bring Curvy Back-tapahtumassa on kirppiksen lisäksi muutakin kivaa ja 30 ensimmäiselle luvassa lisäksi goodie bag! Enemmän tapahtumasta voit lukea BCB Facebook-eventistä. Minun lisäksi myymässä mm. Tyyliä Metsästämässä-blogin Veera ja Hearts or Nothing-blogin Joanna. Nähdään siis kirppiksillä!

Bring_Curvy_Back_180x180_11_2016

0

2 Comment

  1. Kuulostaa kivalta tapahtumalta.

    0
  2. Voi ei toi tapahtuma kuulostaa tosi hyvältä, mut oon kasiin asti töissä. Toivottavasti järjestetään uudestaankin!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM