Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hygge

Hygge DSC_0924 Hygge DSC_0927 Hygge DSC_0929 Hygge DSC_0934

Täällä on hyggeilty ihan koko viikko. Tuijotettu koti(sohva)toimistosta lumihangessa kirmailevia peuroja, poltettu kynttilöitä ja siemailtu kuppitolkulla glögiä mantelilastuilla, samalla kun kirjoiteltu tarjouksia, pidetty puhelinpalavereja ja ideoitu ensi vuoden kuvioita. Illasta hyggeily on saumattomasti jatkunut, joko lehden kirjan tai sarjan parissa, samaisessa sohvassa taas glögimuki kourassa, seurana Matin lisäksi tietysti paras hygge-asiantuntija, eli Jykä, joka jaksaisi hyggeillä putkeen vaikka vuoden. Iltalenkilläkin on törmätty peuroihin, eikä viime päivien loskakaan ole ärsyttänyt niin paljon kuin ennen, tai se, että postit tulee meille ihan miten sattuun ja aivan vääriin laatikoihin.

Tänään jaksettiin piipahtaa kaiken hyggeilymme lomassa ekan kerran ruokakaupassa viikkoon, kun ei enää ihan oikeasti löytynyt mitään syötävää (hapankorputkin on jo loppu). Huomenna olisi tarkoituksena kammeta onneksi jo iltapäivästä isommin ihmisten ilmoille isolle kirkolle, kun ohjelmassa on mm. Matille saketin sovittelua ja lauantaina muutenkin pureutua taas häähommiin, kun askartekerho kokoontuu jälleen hääaskartelujen äärelle. Ohjelmassa on kynttiläpurkkien spraymaalaamista ja koristelua, jei.  Ja sunnuntainahan onkin sitten jo se kirppari. Eli eikun vaan hyggeilemisiin!

0

2 Comment

  1. Mäkin oon niin hyggeillyt hyvin. 🙂 Nyt on pakko kysyä, tuo etummainen Starbucks muki, milloin sitä on myyty tai apua myydäänkö nyt? Se toinen löytyy ja sitten tuo etummainen löytyy sellaisena viimevuotisena versiona kultaisilla tähdillä. Mukifania nyt hieman hermostuttaa, kun ei tiedä mitä vuosimallia kuvan kaunotarmuki on? <3

    Halit.

    0
  2. Minä olen hyggeillyt koko elämäni 🙂 Pitää yrittää hyggeillä vielä enemmän tämän pimeän vuodenajan ajan.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM