Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Boohoo Plus Choker Detail Swing Dress

Maanantaiterkut yhdeltä hieman hikiseltä Mimmiltä. Saavuttiin juuri salilta ja jatkan nyt tätä postausta, jonka aloitin ennen salia. Viikonloppu meni ohi taas tajutonta vauhtia, lauantaina hääaskarreltiin ja sunnuntaina oltiin koko päivä kirppiksellä myymässä, tai siltä se ainakin tuntui! Todellisuudessa myytiin ehkä viisi tuntia, jonka jälkeen käytiin porukalla Weeruskassa syömässä ja ajeltiin kotiin päiväunille. Ei sovi nuo puoli kasin heräämiset sunnuntaihin, se jos mikä on varmaa! No onneksi saatiin hyvin tavaraa menemään ja seuraava kirppisrutistus onkin jo ensi viikolla, kun vietetään Bring Curvy Back-tapahtumaa ja siellä olen taas vaatteineni myymässä.

Tämä kuvien asu on perjantain Helsinki-reissulta. Saatiin kuin saatiinkin soviteltua Matille pukuvuokraamossa mieleinen sakettikokonaisuus, joten reissu oli erittäin onnistunut. Tämä mekko ei taida olla blogissa vielä näkynytkään. Tilasin sen ASOSilta joku aika sitten, vaikka mekko on siis Boohoon plussamallistoa ja olisi varmasti ollut tarjolla merkin omassa verkkokaupassakin. ASOSille saa muuten nykyään palauttaa ilmaiseksi (JEE!), täytyykin päivitellä tieto palautuksesta ASOSilta tilaamis-postaukseeni! Hauskana yksityiskohtana tässä perusmustassa mekossa on tuo choker, joka on siis kiinni tuossa mekossa. Olen tilannut myös pariin otteeseen Boohoon omasta nettikaupasta ja hinnaltaan edulliset tuotteet ovat kyllä ainakin tähän asti olleet yllättävän hyviä myös laadultaan, toivottavasti myös tämä mekko kestää hyvänä pitkään. Aikamoinen kontrasti näissä kuvissa muuten parin päivän takaiseen lumiseen metsään, nyt täällä ei ole enää ollenkaan lunta, buu!

Mekko – Dress Boohoo (UK24) // Laukku – Bag Pieces // Leggings New Look Inspire (UK22) // Maiharit – Boots Dr. Martens (US9)

PlusMimmi Boohoo DSC_0961PlusMimmi Boohoo DSC_0999 PlusMimmi Boohoo DSC_0964 PlusMimmi Boohoo DSC_0992

Laukku blogin kautta saatu.

0

2 Comment

 1. Onpa kiva mekko, jotenkin ihanan ysäri-nostalginen 😀 Sopii sulle tosi hyvin! Ja mikä on tuo upea huulipuna?!? Haluun!!

  0
 2. Heipsan!

  Pakko kysästä mikä malli Dr. Martenseista nuo kengät on? Näyttää niin mukavilta jalassa verrattuna niihin perus maihareihin? 😀

  Kiitos vastauksesta ja hyvää joulun odotusta! <3

  terveisiä Savosta

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM