Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

viis kautta viis

Välillä on näitä viikkoja, kun kaikki tuntuu menevän putkeen. Koiralenkillä maasta löytyy 50 euron seteli, postissa saapunut hääpuku on just eikä melkein sopiva, työhommat luistavat taas entiseen malliin, hääjuhlapaikka varmistuu, kahdeksan tortillaletun paketissa onkin yhdeksän, askarteluliikkeestä löytyy kaikki tarvittavat kutsukorttimatskut kivuttomasti, ravintolavalinta siskon synttäreille on onnistunut ja työkeikka Jumbossa menee sekin maaliin. Tällöin kannattaa vaan nauttia ja antaa viikon viedä ja sen olen totisesti tehnytkin.

Ja vielä on jäljellä tämä sunnuntai, kun saa olla vaikka koko päivän kotona yöpaidassa, mutta jolloin tulee yleensä kuitenkin syötyä kunnon aamiainen, pestyä pyykkiä, ulkoiltua koiran kanssa astetta pidempi lenkki, nukuttua päiväunet ja tuijoteltua sarjaa monta jaksoa putkeen. Tämä viikko on ollut hyvä. Aivan 5/5!

Pueblo Helsinki DSC_0610Pueblo Helsinki DSC_0658 Pueblo Helsinki DSC_0620 Pueblo Helsinki DSC_0631 Pueblo Helsinki DSC_0645 Pueblo Helsinki DSC_0650 Pueblo Helsinki DSC_0665

Kuvat perjantaiselta siskon synttäridinneriltä Pueblosta. Paikan tunnelma, drinkit ja safkat, live dj:tä unohtamatta, 5/5!

0

0 Comment

 1. Tuli tuossa mieleen, että millaisessa kunnossa se teidän rivariasunto on nyt? Oletteko päässeet korjaamaan tulipalon aiheuttaneita tuhoja?

  0
  1. Koko rivari on remontissa ja joku palovahinkofirma saneeraa sen. Ei siis itse remontoida. Käyttöön sen saa näillä näkymin 1.2.2017. Eli pitkiä juttuja ja aikamoista taistelua on ollut. Voisin tästä kirjoittaa ihan oman postauksensa.

   0
 2. Moikka, kiinnostaisi tietää mistä tilasit hääpuvun? 🙂

  0
  1. ASOSilta. 🙂 Tästä kirjoitan varmasti lisää myöhemmin, kunhan saan koko asun kasaan! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM