Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syystakki

Ylistin jo tämän vihreän sävyn maasta taivaisiin kesällä, kun sain Zizziltä samaa vihreää olevan jakun. Viime lauantaina Jumbossa törmäsin sitten tähän samaa vihreää väriä olevaan syystakkiin ja se oli menoa se! Sain valita Zizzin liikkeestä vierailullani taas muutaman vaatekappaleen ja tämä takki sekä huivi päätyivät molemmat heti sovituskoppiin mallailtavaksi ja lopuksi kotiin saakka. Muutaman käyttökerran perusteella voinen jo todeta, että tämä kombo on yhdessä aivan ihana.

Takki on malliltaan täysin sama kuin tämä, mutta muutaman napin lyhyempi. Sama takki löytyy tosin mustana ja sinisenä yhä Zizzin verkkokaupasta (ja vihreänä ainakin Jumbosta vielä viime lauantaina). Sovittelin itse asiassa molempia pituuksia ja koska pitkiä syystakkeja minulta löytyy useampi, päädyin tällä kertaa tähän lyhyempään. Kyseessä ei ole siis toppatakki, vaikka kevyt toppaus tästä onneksi löytyy, eli tällä pärjäilee vähän viileämmälläkin kelillä. Sain eilen kehuja, että vihreä pukee minua ja olen kyllä samaa mieltä. Naurattaa muuten, kun totesin aiemmin Matille että ”sinä ostat uuden takin joka syksy” ja itse olen hankkinut tänäkin syksynä jo kaksi. Hups!

Takki – Jacket Zizzi (L) // Huivi – Scarf Zizzi
Zizzi syystakki vihrea DSC_0036Zizzi syystakki vihrea DSC_0024 Zizzi syystakki vihrea DSC_0040 Zizzi syystakki vihrea DSC_0047DSC_0054

Huivi ja takki blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Voi vitsi, miten hyvän värinen! Siis tosi kaunis väri! Onko tuo semmoinen vähän turkoosiin vivahtava vai enemmänkin metsänvihreä?
  Jos en olisi juuri takkia tilannut, niin tämä menisi kyllä vakavaan harkintaan 🙂

  0
  1. Just enemmän sinne turkoosiin päin! 🙂 On kyllä ihana ihana ihana vihreä!

   0
 2. Hei!

  Takki näyttää tosi kauniilta päälläsi! 🙂 Hauskaa, kun itsekin zizzin verkkokaupasta juuri katselin tuota samaa, tosin ehkä mustana tai sinisenä. Osaisitko sanoa, pitääkö takin koko kuinka hyvin paikkansa – itsellä koot zizzin vaatteissa vaihtelee aina M:n ja XL:n välillä, niin mietiskelin, onkohan tuo mallina kuinka tiukahko/väljähkö… Mittojen ottaminen tuntuu aina jotenkin niin hankalalta!

  Olisi muuten kivaa lukea taas postaus siitä, mistä kaikkialta (verkko ja liikkeet) vaatteita hankit ja jos on esim. vinkkejä juuri tuohon oikean koon haarukointiin verkkokaupoista jne.

  Kiitos kivasta blogista!

  0
  1. Voi kiitos Minna! Ne musta ja sininen oli molemmat myös kivoja, kun molemmissa on vielä nuo nahkayksityiskohdat, mutta sattuneesta syystä tämä vihreä puhutteli ihan eniten. Mulla on vähän sama, eli Zizzin vaatteita löytyy haarukassa M-XL. Tästä takista siis L ja mielestäni on sopiva. On kyllä haastavaa aina kommentoida tuota sopivuutta, kun me plussakokoiset ollaan niin erikokoisia ja mallisia kaikki!

   Pistetään taas korvan taakse toive nettikaupoista, muutamia uusiakin on nimittäin tullut löydettyä. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM