Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 43) – Biozell x 3

Yleisön pyynnöstä, Perjantaipullo-postaussarja palaa! TA-DAA!

Olen useampaan otteeseen kirjoitellut näistä hinta-laatusuhteeltaan huipuista Biozellin tuotteista. Teksteissä on vilahdelleet mm. merkin suolasuihke ja silver-shampoo, joten on luontevaa nostaa esiin myös kolme muuta Biozell-suosikkiani, syväpuhdistava shampoo, kosteuttava hoitoaine ja rakennesuihke.

Tuo syväpuhdistava shampoo on minulla käytössä noin kerran viikossa ja myös Matti on ihastunut siihen, sillä se poistaa muotoilutuotteiden jämät tehokkaasti. Kosteuttava hoitsikka puolestaan toimii hyvänä perushoitoaineena ihan päivittäisessä käytössä. Texturizing spray antaa liukkaisiin ja ”liian puhtaisiin” hiuksiin puolestaan rakennetta ja helpottaa hiusten muotoilua ja esim. kampauksen työstämistä. Biozell-tuotteita saa monista peruskaupoista ja mm. merkin omasta verkkokaupasta. Kannattaa testata myös merkin sävyttävät naamiot ja INK-suoravärit! Me likes!

Biozell

Tuotteet blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM