Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari sanaa syyspukeutumisesta

Lemppari pukeutumisvuodenaikani on niin täällä, nimittäin syksy! Rakastan sitä, kun päälle saa pukea takin, eikä tule yhtään kuuma. Kun kaulaliinalla saa asuun ilmettä ja kerrostamalla vaatekertoja vaihtelua. Kävin taas vähän inspiroitumassa Violeta by Mangon sivuilla. Selailemassa nettikauppaa ja sukeltamassa syystrendeihin. Klikkailemassa parhaat asukokonaisuudet ostoskoriin ja fiilistelemässä syksyn värejä.

Tekisi mieli tilata punainen aitonahkainen bikerrotsi, tai ehkä sittenkin vihreä! Hankkia huppareita ja ainakin kymmenen ponchoa. Pukea ne kaikki kerralla päälle. Ja kaiken kukkuraksi lisätä vielä asuun toppaliivi, jota en olekaan vuosiin omistanut. Kietoutua kolmen metrin kaulaliinaan ja hukuttautua leopardikuosiseen takkiin. Rakastua taas samettiin housuissa, topeissa ja mekoissa. Ja sitten sulkea nettiselain ja palata kirpakkaan Suomen syyssäähän ja oman vaatehuoneen syövereihin. Todeta, että näin on hyvä ja aloittaa rakentamaan tämän syksyn asuja niistä palasista, jotka jo ihan omasta takaa löytyvät, eli niistä muutaman vuoden vanhoista ponchoista, huppareista ja kolmen metrin kaulaliinoista.

Violeta violeta2 violeta3 violeta4 violeta5

Kuvat Violeta by Mango

0

0 Comment

 1. Mun pitäs varmaan oikeestikin tehdä kuvailemallasi tavalla, siis shoppailla hurjasti, koska juuri mikään ei mahdu päälle 😀

  0
 2. Ai niin, oon ihan unohtanut koko Violetan olemassaolon! Näyttää kivalta, täytyypä käydä katsomassa 🙂 Syksy on kyllä kivaa pukeutumisaikaa 🙂

  0
 3. Nimetön says: Vastaa

  Moi,
  Oletko käynyt katsomassa, onko Mangon myymälöissä näitä isompia saatavilla?

  0
  1. Ei niitä saa Suomen myymälöistä, ainoastaan netistä tilattua. 🙁

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.