Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syyskuun LivBox

Tekstari syyskuun LivBoxin saapumisesta kilahti tänään iltapäivästä puhelimeen ja poimin uunituoreen boksin kauppareissulla pakettiautomaatista mukaan. Tällä kertaa kyseessä oli taas bloggaajaboksi, johon itse asiassa minuakin kysyttiin mukaan. Kieltäydyin kuitenkin kunniasta, sillä olen ollut bloggaajaboksissa mukana jo kerran aikaisemmin.

Syyskuun LivBox

Bloggaajaboksi piti tällä kertaa sisällään:

Korres Basil Lemon suihkarin vartalolle

Schwarzkopfin Bonacure Moisture Kick hoitosuihkeen hiuksille

Lumenen hellävaraisen Sensitive Touch silmämeikinpoistoaineen

Cutrinin Chooz Refreshing kuivashampoon

Isadoran Inliner Kajal silmänrajauskynän

Dermalogican Skin Hydrating Booster tehotipat

Makiashin kynsilakan

Reipas satsi taas tuotteita, tällä kertaa etenkin best sellereitä! Omaan käyttööni varmasti päätyvät heti Bonacuren kosteuttava hoitosuihke, joka on minulle ennestään tuttu ja toimivaksi todettu, sekä Cutrinin kuivashampoo, jota sitäkin olen käyttänyt muutamankin pullon isossa koossa (kuinka ennen kuivashapoota muuten pystyi elämään?). Lisäksi odotan innolla, että pääsen testaamaan Makiashin kynsilakkaa (ihanan syksyinen tuo sävy!) sekä peseytymään Korresin suihkugeelillä, se tuoksuu nimittäin aivan taivaalliselta.

Kiva boksi, 4/5!

LivBox blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. entinen tilaaja says: Vastaa

  Kas kun ei ollut hammastahnaa, onneksi sentään oli kuivashampoo niin vielä livboxiksi tunnistaa.

  0
 2. Mun fiilis boxista oli ensin hoeman phääh. Toivotaan että paranee, kun siihen kerkeää tutustumaan kunnolla. Kunsilakat ei oo ollenkaan mun juttu ja yleensä noi hiusten hoitosuhkeet ei ole toimineen min omituisissa hiuksissa, mutta sitä testailen mielenkiinnnolla.

  0
 3. Tällä kertaa oli kyllä ihan kiva boxi.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM