Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Knitted Stripes

Hyvää sunnuntaita blogiystävät! Toivottavasti viikonloppu on vierähtänyt sielläkin mukavissa merkeissä, täällä on mm. samoiltu metsässä (löytyi karpaloita!), pesty pyykkiä oikein urakalla, tehty puolukkapiirakkaa, oltu perjantaina ystäväporukalla Ison Omenan Siipiweikoissa syömässä jne. eli oikein bueno viikonloppu takana. Huomenna taas paluu toimistolle ja kiireiseen työviikkoon.

Nämä asukuvat ovat jo muutaman viikon takaa pitkästä aikaa blogireissulta Tallinnasta. Käytiin tutustumassa bloggaajaporukalla Tallinnan design-kohteisiin ja niistä lisää varmasti myöhemmin, kunhan ehdin ajatuksella viettämään koneen ääressä aikaa enemmän kuin tunnin verran. Tämän näköisenä tuli siis vietettyä päivä Tallinnassa käppäillen kohteesta toiseen. Päällä minulla oli Zizziltä saatu neulemekko, jota sivuilla näyttäisi olevan vielä vihreänä (ihana!), tuolla tarkeni oikein mainiosti. Kamat puolestaan kulkivat tuossa Adidaksen repussa, joka sekin on joskus saatu blogilahjuksena.

Tuntuu muuten hassulta katsoa näitä kuvia, kun nykyään hiukset ovat huomattavasti vaaleammat. Jotenkin raikas fiilis, kun pari vuotta tuli oltua tuolla omalla tummalla värillä ja ainahan siihen pääsee takaisin, vaikka nyt ei kyllä vielä ole omaa hiusväriä ikävä!

Mekko – Dress Zizzi (L) // Reppu – Backbag Adidas // Leggings New Look Inspire (UK22) // Sneakers Nike (US9)
Zizzi neulemekko DSC_1154Zizzi neulemekko DSC_1148 Zizzi neulemekko DSC_1173

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM