Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Blond & Leather

Vielä on muutamat vanhat asukuvat hihassa viime viikoilta, joten täältä pesee! Tämä asu on ikuistettu Bestsellerin Fashion Update kesäjuhlilta, jossa pääsin hypistelemään myös Junarosen tulevia ihanuuksia. Niistä sitten omassa postauksessaan, mutta nyt jakoon tämä mustanpuhuva asu, joka sopi aika kivasti tuon vaalean tukkani kanssa. Asussa onkin sopivasti lemppariasiat yhdistettynä : lemppari mustamekkoni, lempi tekonahkahihainen jakkuni, kaikista lempparein musta nahkalaukkuni, suosikki mustat lenkkarini ja lempihuulipunani.

Tuo huulipuna, tai itseasiassa paksu Velvet Matte Lipstick Crayon-huulipunakynä on Berliinin Primarkin kilsain pituisen kassajonon reunustavista houkutuslaareista (joista minulla ainakin tarttuu vielä heräteostoksina vaikka mitä aina mukaan) muistaakseni 1,5€ hintaan ostoskoriin napattu löytö. Se näyttää huulissa jopa mustalta vaikka on todellisuudessa violetinruskea. Kannatti ostaa testiin, sillä on todellakin aivan loistava!

Mutta nyt alan kinuskin keittoon! Synttärikakku tuli juuri uunista ja vaatii päällensä vielä kinuskikuorrutteen ja sitten suunnataankin tulevan anoppini synttäreille. Jee! 🙂

Jakku – Jacket JUNAROSE (M) // Mekko – Dress New Look Inspire (UK22) // Laukku – Bag Pieces // Leggings New Look Inspire (UK22) // Sneakers Nike (US9)
Bestseller JUNAROSE asu DSC_0018 Bestseller JUNAROSE asu DSC_0021 Bestseller JUNAROSE asu DSC_0065

Jakku ja laukku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Erittäin kiva look! Nuo vaaleat hiukset sopivat sulle kyllä täydellisesti. <3

  0
  1. Voi kiitos! Oon tykännyt itsekin todella paljon vaihteeksi vaaleasta. Kyllä se vaihtelu vaan virkistää! 🙂

   0
 2. vajis täälläkin says: Vastaa

  Oletko itse ajatellut koskaan tehdä tuollaista elämänmuutosta jota värikäspipsa tekee parhaillaan? Sinullahan ei olisi paljonkaan korjattavissa tuon ulkonäön suhteen, ehkä maha pois ja jaloista hieman jos haluaisit, mutta ihan terveyspuolta ajatellen. Kilpparin vajis tulee ekana, sitten diabetes ja kenties muut oheistaudit.

  0
  1. Tämä kommentti on mielestäni hieman hassu, sillä ethän voi tietää kuin pintaraapaisun elämäntavoistani tämän blogin tai muiden sosiaalisten medioiseni kautta. Itse en koskaan toisi esim. laihduttamista tänne blogiini rajusti esille, vaikka saattaisin arjessa ”blogin takana” keventääkin. Haluan enemmänkin kannustaa ihmisiä viihtymään omassa vartalossaan, en kehottaa korjaamaan vartaloaan etenkään muiden toiveiden mukaiseksi. Toivon, ettei Pipsakaan toteuta uutta elämäntapaansa ”ulkonäön korjaaminen” mielessä. Minua alkaa itse asiassa aina raivostuttaa tuo ”olet kaunis nyt, mutta kuinka kaunis olisitkaan hoikempana”-hokema, jota sinäkin kommentissasi tuot esille.

   Terveyspuolellahan minulla ei ole ollut koskaan mitään ongelmia ja kilpirauhasen vajaatoiminta todennäköisesti jo ihan ala-asteelta asti ja silloin en edes ollut mitenkään merkittävästi ylipainoinen. Ellen olisi itse väkisin hakeutunut tutkimuksiin tuon kilpparin osalta, tuskin sitä oltaisiin minulla edes varsinaisesti diagnosoitu, satun nimittäin olemaan sen verran terve ihminen. Edelliset verikokeet ennen kilpirauhastutkimuksia oli otettu varmasti yli parikymmentä vuotta sitten, en edes muista koska. Lisäksi tuo tie vajiksesta diabetekseen ja muihin ei ole niin yksioikoinen. Voihan syöpäkin tulla ihan kenelle tahansa, vaikka kuinka olisit normaalipainoinen ja eläisit kaikkien suositusten mukaan. Kaikkea hyvää syksyysi ja positiivisia ajatuksia sinulle!

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM