Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black & White

Onpa ollut taas mukava viikonloppu (tuntuu, että toistan tämän saman fraasin joka sunnuntai-ilta). Perjantai hengailtiin ihan vaan kotona ja eilen puolestaan oltiin yökylässä Pepillä ja Jukalla. Päivällä sisareni miehineen saapui meille koiravahdiksi, jonka jälkeen hurautettiin Matin kanssa Vantaalle. Laitettiin ruokaa (aivan tajuttoman hyviä flat breadeja) ja käytiin myös Reino Nordinin keikalla Tikkurilassa Shamrockissa. Oli kyllä hyvä keikka ja keikan jälkeen tietysti mentiin kahdelta yöllä pokestopille ja pistettiin aivan normaalisti lure pystyyn, kun pojat suuntasivat vielä grillille. Tänään palailtiin sitten kotiin tuossa iltapäivästä ja oli pakko ottaa vielä puolentoista tunnin päiväunetkin kun sen verran nuo yölliset riekkumiset verottivat. Nyt ollaan sitten koomailtu tv:n ääressä loppuilta sarjojen parissa ja eiköhän tästä kohta nukkumaan taas jouda.

Tämä kuvien mekko on uutta Junarosea, jota ei vielä taida edes verkkokaupasta löytyä. Sain mekon viikko sitten ja se oli minulla päällä tällä viikolla yhtenä päivänä töissä. Pidän kovasti mekon printistä ja hauska yksityiskohta mekossa on myös nuo olkapäiltä löytyvät halkiot. Neuleen kanssa tätä nähdään minulla varmasti vielä läpi syksyn ja talven.

Junarose mekko DSC_0012

Mekko – Dress Junarose (XL) // Leggings New Look Inspire (UK22) // Slip Ons VANS (9,5)

Junarose mekko DSC_0011

Mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Ihana mekko, ihanalla naisella 🙂

    0
    1. Kiitos sinä toinen ihana nainen! <3

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM