Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blondimimmi

Blondimimmi DSC_0060 Blondimimmi DSC_0062 Blondimimmi DSC_0064

Terveisiä blondimimmiltä! Minähän olen jo reilun viikon ajan viihtynyt vaalealla tukalla, mutta vielä ei blondia päätä ole kertaakaan täällä kuvissa vilahtanut. Useammat asukuvat vaalealla fledalla on jo kyllä jemmassa, mutta halusin nyt ensin esitellä tämän uuden tukan ihan omassa postauksessaan.

Kävin siis värjäyttämässä hiukseni Simolla Noir Conseptissa ja naureskeltiin siinä että olen käynyt hänellä jo yli kuuden vuoden ajan. Päästiin tähän lopputulokseen yhdellä vaalennuksella, jonka jälkeen Simo heitti tyveeni omaa väriä lähimpänä olevan nelosen ja pituuksiin 12-sarjan väreistä sekoittelemansa cocktailin. Lähtötilannehan minulla oli kokonaan oma väri, joten siitä oli helppo lähteä vaalentamaan. Olen vielä viikon aikana hoidellut päätäni itse viileämpään suuntaan hopeisella hoitonaamiolla. Hius ei kärsinyt värjäyksestä lähes ollenkaan, vaikka toiveissa oli saada hieman ”liian hyväkuntoista” hiusta räjäytettyä, jotta pärjäilisin sen kanssa paremmin. Värjäyksen aikana ilmeni myös, että hiusteni latva oli kerännyt metalleja itseensä ja sillä sinne jäi sen vuoksi myös hippasen enemmän lämpöä.

Olen viihtynyt vaaleilla hiuksilla ihan superhyvin ja uusi väri on saanut paljon kehuja. Kyllä se näin vaan on, että hiuksilla kannattaa leikitellä, mikäli kaipaa vaihtelua lookkiinsa. Tällä päällä mennään nyt jonkun aikaa!

Värjäys toteutettu yhteistyössä Simo Landinin kanssa.

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Hienohan tuosta tuli, mutta eikö ole vaikeaa pitää tuota aina kuosissaan, joutuu kierteeseen että aina on värjättävä kun ei ole oma värikään.

  0
  1. Eikö tullut. Sillä pyysin tuon tyven tummaksi, että tästä onkin helppo taas kasvatella, ellei jaksa jatkuvasti värjäillä. 🙂 Niin ja toki sitten palata taas omaan tummaan, jossa viihdyin tuossa välissä parisen vuotta.

   0
 2. EIKÄÄÄÄ tää on ihana <3

  0
  1. Eikö oooo! <3 <3 <3

   0
 3. Epäilin vähän miltä blondit hiukset sulla näyttää, mutta nehän sopii todella hyvin!

  0
  1. Joo, mullahan on ollut aiemminkin vaalea, joten sillä uskaltauduin taas vaihtamaan. 🙂 Kiitos kehuista!

   0
 4. Upeat hiukset, käy sulle tosi hyvin! Kiinnostaa tuo sun huulipuna, mikä mahtaa olla merkki ja sävy? Oon itse etsinyt tuollaista jo pitkään.

  0
  1. Kiitos Kati! Huulipuna on oikeastaan huulikynä Primarkista niiden omaa meikkisarjaa, Berliinistä ostin. 🙂

   0
 5. Hei wau!!

  0
 6. Ooooo! Blondi! Ihana! Sulle Mimmi sopii vaaleatkin. Hyvältä näyttää.

  Kadehdin tuota, että yhdellä vaalennuksella päästään tuohon. Itsellä kun oli vuosien värjäilyt tummilla väreillä pitkissä hiuksissa, niin vuoden sain odotella, että pääsin haluttuun lopputulokseen.

  0
  1. Voi kiitos Minna.

   Joo onhan se lähtökohta hieman eri omasta väristä kuin vuosien värjäilyn jälkeen, mutta kyllä itsekin ihmettelin että vaaleni yhdellä kerralla tarpeeksi! 🙂

   0
 7. Sopii tosi hyvin blondit hiukset sulle <3

  0
  1. Kiitos! Nyt vois taas kokeilla kaikkia ihania shokkivärejä niinkuin sinä! 🙂

   0
 8. Kiitos kaunis! <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM