Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blondiksi, kiitos!

Joku teistä saattaakin muistaa minut vuosien takaa vaaleahiuksisena, sporttasin blondia tukkaa erityisesti vuosina 2010-2012. Nyt jo parin vuoden ajan olen viihtynyt tässä oman värisessä tummassa kuontalossani, mutta tänään on minulla aika Salon Noiriin Simolle ja tavoitteena on tehdä tästä mimmistä taas pitkästä aikaa blondi!

Edelleen trendikästä granny-harmaata en kuitenkaan haluaisi, mutta toiveissa olisi saada hius ekaa kertaa ikinä kylmemmän vaaleaksi. Onneksi tuo hunajablondi ei huonolta minulla näytä sekään, vaikkei hius suostuisi täysin valkoiseksi vaalenemaankaan. Koska lähtötilanne on hiuksissani täysin värjäämätön, voisi platinablondi olla jopa tällä kertaa kuitenkin ihan mahdollinen. Suurimpana inspiraationa vaaleaan toimii vuosi sitten Denise Bidotilla ollut vaalea (oikeastaan jopa valkoinen) tukka. Oma tyvi saa tietysti jossain vaiheessa taas kasvaa ja luoda kontrastia muuten vaaleaan päähän ja saatanpa leikitellä välillä myös erilaisilla suoraväreillä. Jännittää ihan, kuinka blondausprosessi onnistuu!

Pistäkäähän peukut pystyyn, jotta saadaan minusta taas blondi!

blondiksi

Ps. Aikamoinen nostalgitrippi tuo matka More To Love:n arkistoihin vuosien taa, kun etsin itsestäni näitä kuvia vaaleahiuksisena! <3

0

0 Comment

  1. Oho oho! Kieltämättä näyttää kyllä aika freesiltä – pakko päästä näkemään sit livenä asap!

    P.S. Ja todellakin ihan super-nostalgista, snif! <3__<3

    P.P.S. Yhäkin tosin teikäläinen Pocahontas-mustassa tukassa on mun ultimaatinen girl crush, mut eei se mitään…

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.