Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinkki plussashoppailijalle!

Hei te hesalaiset ja muutkin Helsingin liepeillä liikuskelevat, huomenna kannattaa suunnata Vaaterekkiin (Vuorikatu 22, Helsinki, klo 10-14), mikäli suomalaisen plussamerkki Excuse My BonBonin ihanat luomukset yhtään innostavat, tarjolla on nimittäin skumpan ja pienen purtavan lisäksi syksyn uutukaista mallistoa ja etuja, jotka ovat voimassa vaan tapahtuman ajan. Käykäähän sovittelemassa ja ihastelemassa, minä suuntaan viikonlopuksi mökille!

Lisätietoja: EMB Pop Up Vaaterekissä-event Facebookissa

EMB

Kuva: Excuse My BonBon

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM