Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Farkkumimmi

Kuten hyvin tiedätte, minulle farkkujen tulee olla joko kunnolla pillit tai sitten leveälahkeiset, ei mitään siltä ja väliltä. Pillifarkut, joiden lahkeisiin jää liikaa ylimääräistä kangasta nilkkaan jäävät minulla 99% varmuudella vaatehuoneen hyllylle pölyttymään. Zizzi julkaisi tänään uudistetun farkkukokoelmansa, josta sain vihiä jo etukäteen. Tulossa oli juurikin superpilli malli nimeltään Amy, jonka sain jo ennakkoon testiin.

Ihastuin Amyihin heti, sillä myös tässä valitsemassani koossa 50 oli nilkka ja pohje kunnolla pilliä mallia, se kun ei aina ole itsestäänselvyys, mikäli joutuu ottamaan vyötäröstä tilavan koon. Kunnon super skinny lahje yhdistettynä korkeaan vyötäröön (ja kahteen lahkeenpituuteen!) takaa varmasti näille farkuille monta käyttökertaa ja kilpailevatpa nämä jopa lempifarkkujen tittelistä oikein kärkikahinoissa. Farkuissa on lisäksi tosi kauniit ja kroppaa imartelevat kulutukset ja ne ovat ihan todella mukavat päällä. Vielä kun tätä Amya saisi mustassa värissä niin avot! Mallistosta löytyy myös muita farkkumalleja ja voit kurkata ne kaikki täältä.

Paita – Blouse Zizzi (XL) // Farkut – Jeans Zizzi, Amy (50) // Sandals New Look
MYZIZZIJEANS Zizzi Amy Jeans DSC_0753 MYZIZZIJEANS Zizzi Amy Jeans DSC_0754 MYZIZZIJEANS Zizzi Amy Jeans DSC_0772

Paita ja farkut blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Moikka!
  Mitkäs ne muut lempifarkkujen kahinoitsijat ovat? 🙂 Nimim. tänään lempifarkut haaroista puhki ja uusien metsästys ja osto edessä.

  0
  1. Ne on Forever 21:n yksi farkkumalli (olen niistä kirjoitellutkin täällä), ovat jonkun verran edullisemmat, mutta nämä Amyt jonkun verran paksumpaa ja laadukkaamman oloista (huomaa myös kuvista esim. reisistä). 🙂

   0
 2. Hyvältä näyttää! Itse rakastuin noihin leveälahkeisiin ja ostinkin yhdet. Olisin ostanut toiset mutta olivat jääneet jo pois mallistosta 🙁

  0
  1. Kiitos! Nyt taisi tulla taas leveä lahje valikoimaan, jee! 🙂

   0
 3. No nyt kiinnostaa täälläkin. Pitääpä käydä tutustumassa.

  0
  1. Jes! Iso peukku näille! Toivottavasti passaa sinullekin. 🙂

   0
 4. Onpa kyllä pirun hyvännäköset!

  0
  1. Voi kiitos! Ja tuntuikin tosi passeleilta, koko eilinen päivä ne päällä tuli pyörittyä! 🙂

   0
 5. COOL! Täytyy käydä tutustumassa! Lyhyenä 46 tuumaa käyttävänä voin kertoa, että kaikki farkut ovat aina liian pitkiä, enkä itsekään ole löytänyt tarpeeksi pillejä! Aina pitäisi farkku ostosten jälkeen viedä housut lyhennettäväksi ja kavennettavaksi.

  0
  1. Nojoo! Se on kyllä ikävää, jos pituus on aina liian pitkä ja vieläpä vaatii kavennusta. Käy ihmeessä myymälässä sovittelemassa näitä, mikäli mahdollista. 🙂

   0
 6. Moikka! Kommentoitko vielä noiden kokoa: onko sulla jalassa ns. normikokoiset housut, vai tavallista kokoa isommat/pienemmät? Meinaan, että joskus ostaa tavallista isommat, kun tuntuvat niin piukoille uutena, ja sitten löpsähtävätkin… Arhgh!

  0
  1. Minulla on ”normaali koko”, ei kannata ainakaan ottaa isompia, sen verran tuossa on joustoa (3%). Kannattaa tsekkailla mittataulukkoa tarkkaan, mikäli sovitusmahdollisuutta ei jossain lähi Zizzissä ole. 🙂

   0
 7. GisellaBrönd says: Vastaa

  Sull on alaosa jaloista ok mutta sitten levenee julmasti kohti vyötäröä eli reidet eivät tule noissa edukseen. Niin että pitää voi aivan hyvin mutta on sulla kauniimpiakin housuja ja yhdet rumemmat (mikroshortsit). Olisikos toi malli mustana saatavissa?

  0
  1. Höpöhöpö! Mimmin säärethän ovat aivan upeat ja näyttävät hyvältä missä vaan, mutta erityisesti noissa farkuissa!

   0
 8. Kiitti vinkistä! Tuli juuri hankittua varmaan parhaimmat farkut ikinä!!!

  0
 9. Onpas tosi hyvännäköiset nuo farkut!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM