Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Black Label Trenssi

Terveisiä Veikkolasta sohvalta, jossa köllötellään siskoni ja koirien kanssa mahat kanasalaatista pinkeinä. Ajeltiin tänään heti töideni jälkeen tänne meille, piipahdettiin kirppiksellä ja ruokakaupassa, napattiin nämä kuvat ja valmistettiin kanasalaatti. Sauna lämpiää parhaillaan ja odotellaan kahta sankaria, jotka lähtivät alkuillasta vesijetteilemään. Nyt on hyvä. Aiemmin tänään on kyseessä ollut oikein perinteinen maanantai, heti aamusta bussi jätti tulematta ja myöhästyin melkein töistä, jumituttiin kotimatkalla ruuhkaan (miten ihmeessä se siltatyö voi kestää ikuisuuden ja miten näyttää ettei siellä ole kukaan koskaan edistämässä edes koko hommaa?!), koirat karkasivat tielle ja mitä näitä nyt on. Onneksi ilta on tosiaan ollut jo parempi, johtunee siitä, että tiistai lähestyy kovaa vauhtia.

Ja sananen päivänasusta, joka päällä vietin työpäivän Helsingissä ja kirppiskierroksen Veikkolassa. Tänään aamulla klo 07:15 oli sen verran vilpoisaa, että nappasin mukaan tuon Zizziltä saadun kevään Black Label-malliston trenssin. Trenssi oli jossain vaiheessa verkkokaupassa tosi hyvässä alessa, mutta on ilmeisesti jo myyty loppuun. Tuo pappakalsarikuosi viehätti minua kovasti ja tuo vaihtelua ainaisille beigelle tai mustalle trenssille. Muuten tuli tänään liikuskeltua valkoisessa niinikään Zizziltä saadussa tunikassa (joka on muuten parhaillaan verkkokaupassa -25% alennuksessa), jonka epäilin olevaan viimeistään lounaan jälkee likainen, mutta niin vaan selvisin sushibuffetista puhtain rinnuksin. Tässä tunikassa on siis pitkät hihat, mutta toimivat minulla huomattavasti paremmin kyynertaipeisiin nostettuna. Tämä oli kieltämättä kivaa vaihtelua ainaisiin mustiin tunikoihin ja mekkoihin, tästä asusta tuli jopa keväinen fiilis.

Trenssi – Jacket Zizzi Black Label (L) // Tunika – Tunic Zizzi (XL) // Laukku – Bag Marimekko // Leggings New Look Inspire (UK22) // Slip On’s VANS (US9,5)
Zizzi trenssi PlusMimmi DSC_1025 Zizzi trenssi PlusMimmi DSC_1039 Zizzi trenssi PlusMimmi DSC_1041

Takki ja tunika blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM