Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – 70’s vibes

Ah, mikä viikonloppu takana. Ensimmäinen työviikko loman jälkeen oli sen verran kuluttava, että tälle viikonlopulle ei suunniteltu varsinaisesti mitään ohjelmaa. Matti saapui kotiin poikien kesälomaroadtripiltä perjantai-iltana, jonka jälkeen saunottiin ja möllötettiin kotona. Eilen puolestaan tuijotettiin Olympialaisia, täydennettiin jääkaappia ja keräiltiin Pokémoneja. Tänään sunnuntaina Veikkolassa vietettiin markkinoita, jossa pyörähdettiin ihmettelemässä (ostettiin me makkarakassi ja puoliksi lettu!) ja kiepautettiinpa kotimatkalla vielä kirppiksenkin kautta. Muuten tämä viikonloppu on sujunut kotona puuhastellessa ja sarjoja tuijotellessa. Tällä hetkellä meillä on kierroksessa Stranger Things Netflixistä.

Selailin tuossa postausluonnoksiani ja sieltä löytyivät nämä ihanat merenrantakuvat pikapyrähdykseltä Oulusta kesäkuulta. Tuolla Nallikarissa tuuli aivan jumalattomasti, vaahtopäiset aallot löivät rantaan ja hiekka pöllysi. Olin saanut juuri edellisellä viikolla Zizziltä tuon leveähihaisen mekon, josta tuli kunnon 70’s vibat. Mekko on taidettu myydä jo ainakin nettikaupasta loppuun, mutta samaa paisley-kuosia löytyy vielä ainakin puseron muodossa. Tuossa mekossa tuli siis vietettyä päivä turistina Oulussa.

Nyt pitsan tekoon ja sarjan pariin – sunnuntaita mitä parhaimmillaan!

Mekko – Dress Zizzi (XL) // Arskat – Sunnies Urban Outfitters // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Laukku – Bag Pieces // Sneakers Adidas Superstars (40)
70 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_089670 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_0944 70 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_0898 70 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_090970 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_0957 70 luku mekko Zizzi PlusMimmi DSC_0935

Mekko ja laukku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

  1. Heippa!

    Mitä oot tykkäilly noista Zizzin sukkiksista? Itsellä on sellaiset ohuet, 20 denieriä ja ne tuntuvat hieman löröiltä. Mietin mimmoiset on noi paksummat? 🙂

    0
  2. Ai kun kiva kuosi ja 70-lukufiboista aina pelekkää lussaa 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM