Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Huulipunatilaus

Olen ollut viime aikoina aivan järjettömän huono bloggailemaan kosmetiikasta, vaikka puljaankin meikkien ja muiden tuotteiden kanssa päivittäin. Tykkään testata uutta ja ostokoriin tarttuu usein kosmetiikkaa mukaan myös reissuilta. Kevään aikana olen kyllä kuvaillut purkkeja ja purnukoita useampaan eri otteeseen, mutta jostain syystä kuvat ovat jääneet julkaisematta. Voisinkin kerätä kuva-arkistoistani tänne kavalkaadin tuotteita, joita olen käytellyt pitkin kevättä ja kesää.

Huulipunas ASOS DSC_0243En ole taas hetkeen tilaillut mitään ulkomaisista verkkokaupoista, mutta toukokuun lopussa ostin ASOSilta muutamia perusvaatteita ja laitoin samalla tilaukseen satsin huulipunia. Olen ihastunut Rimmelin ja Kate Mossin yhteistyöpuniin jo vuosia sitten ja minulta löytyykin niitä aikamoinen määrä. Sarjasta löytyy muunmuassa lempparein nudepuna (sävy 03), jota olen vuosien saatossa käytellyt jo useamman hylsyn. Nämä ovat hintalaatusuhteeltaan aivan loistavia ja pysyvät napakasti huulilla koko päivän. Harmillista on, että ilmeisesti näitä ei saa enää Suomesta, vaan olen hamstrannut Kate Moss-punia aina reissuiltani ulkomailta.

Huulipunas ASOS DSC_0246 Kun huomasin ASOSilta, että Kate Mossilta on tullut vaaleahylsyinen nudepunamallisto, oli pakko klikkailla muutama nudepuna ostoskoriin. Kate Nudes-sarjasta löytyy ainakin ASOSin sivuilta viisi eri sävyä, joista valikoin itselleni numerot 42 ja 45. Kolmanneksi punaksi nappasin niin ikään Kate Mossin ja Rimmelin mustahylsyisen kesäsävyn numerossa 38, hintaa kun tällä sävyllä oli vain 3,5£. Tuo sävy 38 päätyi itse asiassa veljeni morsiamen huulille hääpäivänä (tein siis hänelle häämeikin) ja on edelleen sillä tiellään.

Huulipunas ASOS DSC_0067

Rimmel London Kate Nudes 45

Huulipunas ASOS DSC_0076

Rimmel Kate Summer Shades 38

Huulipunas ASOS DSC_0066

RImmel London Kate Nudes 42

Huulipunas ASOS DSC_0241Rimmeleiden lisäksi huomasin ASOSilla L’Oréalin uudet Sexy Balm-punat, joita ei niitäkään (ainakaan vielä) Suomesta saa. Päädyin sävyyn Never Stop (205), joka on todella räväkkä, jopa neon sävyinen huulipuna (hankala vangita kuviin!). Puna on ensin aika rasvaista huulilla, mutta hetken päästä jämähtää onneksi aloilleen. Hankin Berliinistä vielä toisen sävyn näitä samoja kynämäisiä Sexy Balm-huulipunia, sen verran hyväksi ne osoittautuivat. Huulikiiltopuolelta pakettiin päätyi puolestaan NYXin Intense Butter Gloss, joita minulla on jo ennestäänkin ja jotka olen hyväksi havainnut. Tuo supervioletti on nimeltään Berry Strudel. Koko paketin heikoin oli tuo L’Oréalin Ombre Matte Lipstick sävyssä Virgin 002. Se ei vakuuttanut ja kuten kuvistakin huomaa, jättää huulet (ainakin minun tapauksessani) todella todella kuiviksi. Tämä siis ei jatkoon, muu paketti 5/5!

Huulipunas ASOS DSC_0249Huulipunas ASOS DSC_0082

L’Oréal Sexy Balm Never Stop (205)

Huulipunas ASOS DSC_0079

NYX Intense Butter Gloss Berry Strudel

Huulipunas ASOS DSC_0072

L’Oreal Ombre Matte Lipstick Virgin 002

Mitäs pidätte näistä, mikä vaikuttaa lemppareimmalta punalta? Omasta mielestäni nuo Rimmelin Nudet ovat näistä parhaat!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM