Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Painavaa asiaa perjantaihin!

Jenny ja laskimyytinmurtajat

Varmasti monelle teistä on jo tuttu Jenny ja läskimyytinmurtajatliike Ylen sivuilla, kuin myös Facebookissa (liittymispyynnön voit jättää yhteisöön tästä). Jennyllä ja Saaralla on kesäisin myös viisiosainen radio-ohjelma Yle Puheella LMM:n ympärillä ja minä ja Peppi saatiin kunnia olla ensimmäisessä jaksossa vieraana.

Keskusteltiin aiheesta ”Läski nähdään aina vaan läskinä” ja ainakin minua tuota podcastia jälkeenpäin kuunnellessa monesti nauratti, mutta myös laittoi taas aidosti miettimään tätä yhteiskuntaa ja läskin asemaa siinä. Kuuntele ohjelma tästä ja jätä toki kommenttia mitä pidit meidän keskustelusta. Muut jaksot kuullaan tiistaisin yksi kerrallaan Yle Puheella, mutta tuolla samassa osoitteessa kaikki ovat jo kuultavissa vaikka heti. En ole ehtinyt kuuntelemaan vasta kun tuon ensimmäisen jakson, mutta jaksokuvausten perusteella luvassa on erittäin painavaa asiaa! Taidanpa laittaa heti tuon terveyttä käsittelevän kakkosjakson pyörimään ja jatkaa siivousta…

Kuva lainattu Ylen sivuilta.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.