Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Vihreässä jakussa

Voihan vihreä! Tämä tumman smaragdinvihreä väri (olisikohan kyseessä muuten Pantonen syksyn 2016 vihreä väri nimeltään Lush Meadow?) on hurmannut minut aivan täysin! Näen tämän jo saapuvan syksyn pukeutumisen kulmakivenä yhdistettynä niin pastelleihin, harmaaseen tai vaikkapa siihen joka syksyiseen lemppariini burgundyyn. Olen täällä kyllä ennenkin asiaa hehkuttanut, mutta syyspukeutuminen jos mikä on kyllä parasta! Odotan innolla, että lämpimät kelit väistyvät ja pääsee oikein ideoimaan asuja syksyn varalle.

Kuvien vihreän jakun sain joku aika sitten yllätyksenä Zizziltä ja takkia löytyy verkkokaupasta yhä niin vihreänä kuin mustanakin. Tässä asussa shoppailin ensin Kuopiossa Matkuksessa (mm. Zizzissä) ja matkustin Kuopiosta Helsinkiin Onnibussilla yhtenä kesäisenä perjantaina. Istahdettiin Matin kanssa matkani jälkeen Helsingissä terassille nautiskelemaan ilta-auringosta ja poikettiin Friends&Brgrsiin vielä syömään ennen kotiin Veikkolaan kaasuttelua. Pysähdyttiin nappaamaan nämä kuvat kotimatkalla Veikkolan teollisuusalueella asustani, vaikka kello oli varmasti jo yli kymmenen illalla. Valoisat kesäyöt – parasta bestiä!

Takki – Jacket Zizzi (L) // Mekko – Dress New Look Inspire (UK24) // Laukku – Bag ASOS // Leggings New Look Inspire (UK22) // Sneakers Adidas ZX Flux (Kuopion Sokos)
Zizzi vihrea jakku Adidas ZX Flux DSC_0174Zizzi vihrea jakku Adidas ZX Flux DSC_0254 Zizzi vihrea jakku Adidas ZX Flux DSC_0194Zizzi vihrea jakku Adidas ZX Flux DSC_0186 Zizzi vihrea jakku Adidas ZX Flux DSC_0296

Takki blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM