Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Aurinkoa ja uudet aurinkolasit (+ alekoodi!)

Kuten jo edellisessä postauksessa intoilin, Hangossa päästiin viikonloppuna nautiskelemaan pitkästä aikaa lämpimästä kelistä ja auringon porotuksesta. Puin reissulle päälle tutun ja turvallisen jo muutaman vuoden vanhan batiikkikuosisen maksimekon sekä uudet Dolce&Gabbanan aurinkolasit, jotka sain valita itselleni Sunglasses Shopin valikoimista. Verkkokauppa oli minulle itse asiassa jo ennestään tuttu, sillä olen tilannut sieltä joku aika sitten Matille synttärilahjaksi Oakleyn aurinkolasit. Toimitus on sujunut molemmilla tilauskerroilla mutkattomasti ja nopeasti ja lasit ovat olleet perillä alle viikossa. Valikoimaa todella löytyy, sillä tarjolla on yli 100 merkkiä ja malleja vaikka muille jakaa.

Yhdet lasit jäivät tuolta kovasti kaihertamaan minua, joten taidanpa laittaa ne itselleni kesäloman kunniaksi tilaukseen. Koodilla PLUSMIMMI15 saa nimittäin -15% alennuksen koko Sunglasses Shopin aurinkolasivalikoimasta 24.7. saakka. Käykäähän kurkkaamassa tarjontaa sivuilta ja peukut pystyyn, että aurinkoa saadaan vielä pitkään täällä Suomessakin! Ainakin ensi viikolla Berliiniin on luvattu niin aurinkoa kuin hellettäkin. Jee!

Mekko – Dress Primark (UK20) // Aurinkolasit – Sunglasses Dolce&Gabbana, Sunglasses Shop
Sunglassesshop alekoodi DSC_0363Sunglassesshop alekoodi DSC_0406 Sunglassesshop alekoodi DSC_0385Sunglassesshop alekoodi DSC_0440 Sunglassesshop alekoodi DSC_0389

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM