Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesälomakuulumisia

Kesälomaa on takana jo parisen viikkoa, mutta silti tuntuu, että olen edelleen kiinni ja pahasti työasioissa. Jotkut töihin liittyvät jutut saattavat pyöriä päässäni päivän (ja yön) mittaan paljonkin ja edelleen sähköpostiin tulee koko ajan lisää tekemistä ja asioita, joita tulisi hoitaa pois mielellään mahdollisimman pian. On tähän lomaan onneksi mahtunut niitä rennompiakin päiviä, kun en ole malttanut vastata yhteenkään sähköpostiin tai puheluun, lueskellut kirjoja, ottanut rennosti ja napostellut mansikoita sen sijaan. Täällä mökillä etenkin tuntuu pääsevän paremmin irti arjesta, vaikka kyllä ne sähköpostit tännekin tiensä löytävät.

Viime lomaviikolla joka illalla oli ohjelmaa, käytiin mm. Matin kummipojan 5v synttäreillä, Vihdin kesäteatterissa katsomassa Äkkilähtö Tallinnaan (oli viihdyttävä!) ja uudessa Tennispalatsin Scape-teatterissa kutsuvierasnäytöksessä katsastamassa Independence Day Uusi Uhka. Uudistettu sali oli upea, penkit mukavat ja äänimaailma sai minulta pisteet, leffa itsessään taas oli aika genrelleen tavanomainen. Täytyypä muuten jossain välissä katsoa ensimmäinen Independence Day-leffa pitkästä aikaa, se kun oli aikanaan aivan huippu ja Suosikista saatu leffajuliste koristi pitkään huoneeni ovea. Ennen elokuvaa kävin myös Simolla kampaajalla ja lyhennettiin kuontaloani lähemmäs 10cm. Nyt mennään taas hetki lyhyemmällä kesätukalla. Ajattelin syksyllä vaihtaa väriä vähän radikaalimmin, sillä nythän minulla on ollut oma väri jo puolentoista vuoden ajan.

Tämä viikko puolestaan on mennyt kokonaan täällä Savossa. Ollaan käyty sekä Kuopiossa, että Nilsiässä ja eilen treenasin häämeikkiä morsiamelle ensi viikolla juhlittaviin veljeni häihin. Huomenna otankin jo taas Onnibussin kohti Helsinkiä ja myös Matti aloittaa oman kesälomansa. Ensi viikolla palataan yhdessä tänne Savoon ja heittäydytään mukaan häähumuun. Sen jälkeen meitä kutsuukin jo Berliini ja sitten lomaa on jäljellä enää yksi viikko. Kyllä nämä lomaviikot tuntuvat vilisevän ohi kovaa vauhtia. Ihan hullua, että heinäkuutakin on jo yksi viikko takana, no onneksi kesälomaa on nyt vielä kolme viikkoa edessä!

Uusi tukka DSC_0045 Uusi tukka DSC_0046 Uusi tukka DSC_0049

0

0 Comment

 1. Annanana says: Vastaa

  Näytät kauniilta ja jotenkin erityisen säteilevältä näissä kuvissa 🙂

  0
  1. Voi kiitos. Aurinko laski ja kuvista tuli vähän hassuja, mietin että julkaisenko ollenkaan… ?

   0
 2. Oih, tuo mekko (vai onko paita?)! Mistä tuo on hankittu? 🙂

  0
  1. Se on SimplyBe:n ja vuosia vanha. Kyseessä mekko, jonka laitan kyllä myyntiin pian! ?

   0
 3. Todella hyvä tukka!

  0
  1. Voi kiitos!

   0
 4. Tää mekko ?????????

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM