Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ja taas mennään!

Berliiniin

Huh mikä ihana hääviikonloppu takana! Tuli kyllä heittäydyttyä aivan täysillä häähumuun mukaan. Torstaina ja perjantaina laitettiin pitkä päivä hääpaikkaa kuntoon, lauantaina juhlittiin itse häitä aamusta myöhään yöhön ja eilen siivottiin ensin päivä ja illasta vielä ajettiin kotiin tänne Veikkolaan. Pyykkikone pyöri yön yli ja kohta lähdetään taas, nimittäin illasta Berliiniin!

Lentolaukku on pakattu lähinnä maximekoilla (ja tuliaiskarjalanpiirakoilla), Berliiniin kun on luvattu lähemmäs kolmeakymppiä melkein koko viikoksi. Sain valita keväällä American Touristerin matkalaukkuvalikoimasta itselleni kaksi laukkua ja päädyin uuteen Palm Valley-malliin, jonka valikoimasta käsimatkatavarakokoiseen laukkuun sekä medium-kokoiseen matkalaukkuun. Valitsin molemmat tietysti pirtsakan pinkissä värissä ja ainakaan vielä en ole törmännyt samanlaisiin reissuillani. Olen nyt matkustanut tuon lentolaukun kanssa mm. Ouluun ja se on osoittautunut käytössä erittäin hyväksi. Aiempi lentolaukkuhan minulla oli ostettu marketista muutamalla kympillä ja eron käytössä huomaa kyllä heti. Tuo isompi matkalaukku puolestaan minulla oli juuri mukana Savossa ja vaikka laukku oli ahdettu aivan äärimmilleen täyteen, rullasi se silti kevyesti jopa hiekkatiellä.

Nyt vielä viimeiset kamat kasaan ja kohti Berliiniä! Jätän koneen kotiin (ollaan liikkeellä tosiaan vain käsimatkatavaroilla), mutta ehkäpä ajastan tänne reissun ajaksi ainakin asukuvia ja kenties muutaman kuvan viikonlopun häistäkin, joten käykäähän välillä kurkkimassa!

Matkalaukku blogin kautta saatu.

1+

0 Comment

  1. Voisitko joskus vähän avata sitä, millaisella vaatevalikoimalla pärjää viikonlopun ja vielä saa ne mahtumaan käsimatkatavaroihin. Ei onnistu minulta ikinä…

    0
    1. Ma-pe reissun pärjäsin neljällä maksimekolla (Berliiniin oli luvassa hellettä) ja matkustusvaatekerralla, jossa päällä oli mekko, neule ja leggarit. Mukana oli lisäksi kengät ja sandaalit. Hyvin pärjäsi ja tuli ostettua jonkun verran uusia vaatteitakin ja kaikki mahtui vielä takaisinkin päin. ?

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM