Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Nude

Nuden sävyt meikissä ja vaatteissa tuntuu olevan kovin juttu minulla tällä hetkellä. En ole koskaan oikein välittänyt beigestä, mutta ah tämä vähän vaaleanpunaisempaan taittava nude on parasta just nyt! Sitä voi yhdistellä huoletta vaikkapa camo-kuosiin tai harmaaseen, melkeinpä mihin tahansa. Ja nähdäänpä tässä asussa muuten aikamoinen entisen minäni no no, nimittäin aurinkolasit, joissa on kultaa yhdistettynä hopeiseen laukkuun ja ruusukultaisiin Superstareihin. Tämä kolme eri metallinsävyä samassa asussa oli kyllä aivan täysi vahinko (ai mitenniin tuli vähän kiire), enkä myönnä edelleenkään diggailevani eri metallien yhdistämisestä keskenään, mutta tulipahan näköjään yhdistettyä, eikä tuo nyt niin pahalta näytä.

Mitäpäs tänne kuuluu muuta. Minulla alkoi eilen periaatteessa loma, mutta vielä en ihan ole päässyt heittäytymään 100% lomamodeen, sillä muutamat hommat odottelevat vielä tekijäänsä työpöydällä. Olen kuitenkin ottanut nämä pari päivää huomattavasti rennommin, kävellyt aamulla reilun neljän kilometrin aamulenkin koirien kanssa (Eikka tuli meille eilen hoitoon loppuviikoksi) ajatuksia tyhjentäen ja puuhastellut kotona kaikenlaista. Kun TO DO-listassa on mm. raparperien muuttaminen herkullisempaan muotoon ja postilaatikon nimitarran kiinnitys ollaan mielestäni oikeiden asioiden äärellä. Myös blogille on riittänyt aikaa kiireisen ajanjakson jälkeen ihan eri tavalla.

Tuonne Snapchatin puolelle minulla muuten tulee jaettua asioita, vaikka täällä tai Instagramissa olisi hiljaisempaa (sieltä minut löytää nimellä plusmimmi). Tarkoituksena on vetää tällä viikolla joka arkiaamu tuo aamulenkki ja aloittaa vasta sen jälkeen päivän puuhastelut. Lauantaina päästäänkin juhlimaan sitten kesän ekoja häitä ja sunnuntaina heräilenkin jo sitten Oulusta! Treffataan äidin kanssa Oulussa parin päivän miniloman merkeissä ja kuuluupa reissuun sunnuntaina myös kummihommia konfirmaation muodossa. Eiköhän se lomavaihdekin viimeistään ensi viikolla löydy!

Takki – Jacket Yours (UK22) // Mekko – Dress Zizzi (L) // Laukku – Bag ASOS // Arskat – Sunnies UO // Leggings New Look (UK22) // Sneakers Adidas Superstars
PlusMimmi Camo Zizzi DSC_0664PlusMimmi Camo Zizzi DSC_0627PlusMimmi Camo Zizzi DSC_0661 PlusMimmi Camo Zizzi DSC_0630

Mekko blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM