Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Juhannus

Meidän juhannusviikonloppuun kuului taas olennaisesti grillailu ja saunominen lähes koko juhannuksen putkeen (kiva piikki sähkölaskussa). Grillissä paistui milloin mitäkin, makkaroista ja lihoista kasviksiin ja makeisiin herkkuihin, mutta parasta kaikista sapuskoista tänä vuonna oli ehdottomasti savustuspöntössä itse savustettu lohi. Ei ihme, että Facebookissa mainostettiin minulle äsken savustuspönttöä, sen verran olen sitä viime viikonlopun aikana ääneen hehkuttanut.

Veikkolassa pyörimisen lisäksi otettiin eilen sunnuntaina suunnaksi Pikkala, jossa pojat harrastivat vesiurheilua ja me tytöt yritettiin ottaa aurinkoa hieman huonoin tuloksin. Täytyy palata tuonne Pikkalan tekolammelle hieman paremmalla kelillä uudestaan. Erilaisten aktiviteettien (mölkky!) ja helteistä nauttimisen lisäksi tuli juhannuksena myös levättyä ja tuijoteltua useampi jakso OITNB:ä. Oikein kelpo ”kaupunkijuhannus” näin taas tänä vuonna.

Veikkola Juhannus 2016 DSC_0003Veikkola Juhannus 2016 DSC_0046 Veikkola Juhannus 2016 DSC_0010 Veikkola Juhannus 2016 DSC_0016 Veikkola Juhannus 2016 DSC_0048Veikkola Juhannus 2016 DSC_0061 Veikkola Juhannus 2016 DSC_0051 Veikkola Juhannus 2016 DSC_0069

0

0 Comment

  1. Nimetön says: Vastaa

    Tänä vuonna surin jotenkin isommin sitä, ettei omat lapseni koskaan pääse kokemaan sellaista postikorttien ja turistiopaskuvien mökkijuhannusta. Kun ei ole itsellä mökkiä, eikä sukulaisillakaan laitureita, on juhannus vuodesta toiseen tullut vietettyä kotona. Kun vielä puolisonin on vuorotöissä, ei juhannus meillä kohoa juhlapäiväksi arkipäivien yläpuolelle. Ainoat eroavaisuudet arjesta, että a) kaupat huonommin auki b) puhelin tulvillaan ystävien kesäisiä tunnelmakuvia.
    Eläköön lähiöjuhannus!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM