Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HERKUTTELIJAN SKYR

Yhteistyössä Skyr

Skyr – tuo islantilainen hapanmaitovalmiste, on kuulunut omaan ruokavaliooni jo vuosia. Ihastuin Skyreihin heti niiden saavuttua Suomeen ja siitä lähtien ovat nämä proteiinipommit olleet lähes viikottaista ravintoani. Jossain vaiheessa joka aamuinen aamupalani toimistolla oli Skyr, johon lisäsin hieman pähkinäsekoitusta, yhdessä vaiheessa hurahdin merkin näppäriin smoothiemaisiin juomiin ja nyt kevään aikana mukaan ovat tulleet myös 2% rasvaa sisältävät uutuus Skyrit, joista löytyy useampi maku herkutteluun.

Skyrin valmistukseen käytetään kolme kertaa enemmän maitoa, mitä esim. jogurtin valmistamiseen, siksi se sisältää reilusti enemmän proteiinia. Pehmeän maun Skyrille puolestaan takaa aktiivinen maitohappobakteerikanta, joka on erilainen kuin esim. rahkassa. Skyr sopii hyvin myös painonhallintaan tai ravintolisäksi esim. treenin jälkeen. Suurin osa tuotteista ei myöskään sisällä ollenkaan lisättyä sokeria.

Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0469Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0440Omat suosikkini uusista 2% Skyreistä ovat ihan jälkiruoasta menevä Crème Brülee, raikas kookos ja herkullinen hunaja-vanilja. Matti puolestaan vannoo näistä mustikkapiirakan nimeen. Viime viikolla korvattiin arkena kaikki herkuttelut meidän keittiössä Skyreistä loihdituilla hieman terveellisimmillä herkuilla ja tässäpä kolme hyvää ja helppoa Skyr-reseptiä terveelliseen herkutteluun.

KOOKOS SKYR ”JÄÄTELÖT”
Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0716 Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0721Laita kookos Skyriä mehujäämuotteihin ja anna jäätyä pakkasessa yön yli. Yhdestä purkillisesta Skyriä saat n. kolme ”jäätelöä”. Kokeile myös täyttää muotti esim. kahdella eri maulla (esim. persikka ja kookos).

NEKTARIINI & HUNAJA-VANILJA SKYR SMOOTHIE
Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0724 Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0733Pilko yksi nektariini blenderiin, lisää joukkoon purkillinen hunaja-vanilja Skyriä, neljä jääpalaa ja hieman vettä. Sekoita. Voit myös koristella smoothien lorauksella hunajaa. 

SKYR MUSTIKKAPIIRAKKA JÄLKKÄRI
Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0716 2 Skyr kampanjapostaus PlusMimmi DSC_0723Murustele täysjyväkeksi jälkiruokakulhon pohjalle, lisää mustikkapiirakka Skyr ja mustikoita (meillä käytössä pakaste pensasmustikat). Herkuttele!

Löytyykös sieltä muita Skyr-faneja?

0

0 Comment

 1. eikö huoleta yhtään tuo asesulfaami-k, jota useimmissa skyr-mauissa on? miten voi hyvällä omallatunnolla promota tällaista tuotetta?

  0
  1. Arvelinkin, että asia varmasti nousee esille.

   Ei itse asiassa huoleta. Käytän makeutusaineita arjessani, joten en myöskään hurskastele asiasta täällä blogissa. Jos Skyr aidosti kuuluu ruokavaliooni, niin eikö silloin olisi hieman tekopyhää kieltäytyä yhteistyöstä, jos sitä minulle tarjotaan? 🙂

   En oikeastaan jaksa säikähtää jokaista ”kiellettyjen listalla” olevaa asiaa (eikö nyt viimeisimpänä maito ole pahasta?), aika hankalaksi menisi elämä, mikäli lähtisi jokaiseen villitykseen aina mukaan. Eiköhän makeutusaineetkin ole kohtuullisesti käytettynä ihan ok, näin minä ainakin asian järkeilen. 🙂

   Kiitos kommentista ja keskustelun herättelemisestä!

   0
 2. Itse en tykkää, liian esanssinen maku. Mielummin ostan ihan vaikka turkkilaista jogurttia jonka ”maustan” itse marjoilla ja pähkinöillä/siemenillä. Säästyy myös turhilta kemikaaleilta- ja lisäaineilta. 🙂

  Joskus hätätapauksissa (nopeasti jos pitää saada jotain) syödä skyriä, muuten ei maistu.

  0
  1. Joissain Skyreissä on selvästi onnistuneempi maku ja toisista taas en niinkään pidä, harmittaa, että ilmeisesti yksi lempparimakuni kiivi on lopetettu. Se oli minusta tosi hyvä. Turkkilainen jogurtti kuuluu myös toisinaan ruokavaliooni, mutta toki siinä on jo sitten reippaammin rasvaa, eli mikäli rasvaa pyrkii välttelemään, on Skyr siinä mielessä parempi valinta. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM