Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#vainkivatjutut

Todettakoon näin heti alkuun, että viimeisen viikon aikana on uskoani koeteltu useampaan otteeseen etenkin kun olen selvitellyt erilaisia vastuita ja korvauksia ynnä muita (muutenkin ärsyttäviä) vakuutusjuttuihin liittyviä asioita. Snäpissä olen vuodattanut välillä asioita oikein huolella, mutta tänne blogiin ei ole tehnyt mieli kirjoittaa tästä yhtään mitään. Sanotaanko lyhyesti näin, että on hyvin epätodennäköistä, että meille korvataan yhtään mitään menetetyistä useamman kuukauden vuokratuloista, eli jäädään tässä hommassa reippaasti miinukselle. Ei saada käytännössä mitään korvausta myöskään asumisenkeskeytyksestä, koska kyseessä ei ole meidän vakituinen asunto. Eipä tullut kieltämättä mieleen jättää kirjoja asuntoon remontin ajaksi, jos joku tohelo sattuu nyt vaikka polttamaan koko kämpän. Tunneskaala on edennyt viikon mittaan raivosta aikamoisen epätoivon kautta takaisin raivoon.

Alkuviikon paskasta sisuuntuneena päätettiin, että tämä loppuviikko tehdään vain kivoja asioita. Meillä oli alunperin suunnitelmissa siis laittaa kuntoon tuo Nummelan kämpän piha juuri tänä viikonloppuna, eli tulipalon tuhottua sen vapautui koko viikonloppu kivalle tekemiselle. Perjantaina varattiinkin lennot Berliiniin heinäkuulle (wohoo!), kuurattiin koko Veikkolan koti kuntoon ja otettiin kiinni muutama jakso, jotka ovat jääneet rästiin. Eilen sitten hetken mielijohteesta lähdettiin Helsinkiin, käytiin porukalla koirapuistossa (korkattiin jopa skumppa siellä), syötiin Naughty Brgrissa ja käytiin leffassa katsomassa Angry Birds. Tänään puolestaan vietettiin päivä vesijetillä järvellä ajellen ja laavulla makkaraa paistaen, hyvässä seurassa toki. Nämä kuvat ovat tältä sunnuntailta, tykkäsin tuosta paikasta kovasti. Sinne olisi mahtavaa päästä joskus vaikka ihan yöpymään tuohon laavuun.

Huomenna koittaa taas paluu arkeen ja asioiden selvittelyyn, koko vyyhdin ajattelu ahdistaa jo valmiiksi, miten sitä voikaan tulla joistain asioista niin voimaton olo. Kyllä se vaan näin on, että läheisten ihmisten seura näissä tilanteissa on tähän oloon sitä parasta terapiaa.

DCIM102GOPROGOPR6136. DCIM102GOPROGOPR6169.DCIM102GOPROGOPR6138. DCIM102GOPROGOPR6151. DCIM102GOPROGOPR6146. DCIM102GOPROGOPR6145. DCIM102GOPROGOPR6141.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM