Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paska tsägä!

etupiha

Lauantai-aamuna meille oli Matin kanssa tullut Nummelan kämpän seinänaapurilta yhteensä seitsemän puhelua. Arvelin, että asunnossa on sattunut vesivahinko, tai muuta vastaavaa. Mutta olikin pahempaa. Meidän rivarikämpän naapurissa oli ollut aamuyöstä tulipalo. Oltiin torstaina käyty pelin jälkeen viimeistelemässä yläkerran listat, vaikkei olisi millään jaksanut, heitetty high fivet remontin loppusuoran kunniaksi ja perjantaina ajettu Savoon, juhlimaan isäni 60v syntymäpäiviä. Voitte uskoa, että tuon puhelun jälkeen juhlafiilis oli katossa.

Eilen päästiin illalla paikalle toteamaan vahingot ja kun oman (vaikkakin entisen) kodin etupiha näyttää tältä, on se kieltämättä aika pysäyttävä näky. Tänään palasin paikalle vakuutustarkastajan kanssa, makkarissa pohisi kuivuri ja kaikki oli mustan hienojakoisen pölyn peitossa. Yläkerran vesivahinko oli pahentunut eilisestä. Asunto meni käyttökieltoon ja kaikki pinnat laitetaan uusiksi. Vielä ei tiedetä kuka maksaa ja mitä, vai miten homma hoidetaan. Eniten sieppaa tuo kolmen kuukauden työ, jota ollaan asunnon eteen tehty. Jaksaminen on ollut viime aikoina aivan äärirajoilla, eikä olisi kaivattu enää yhtään lisäsäätöä ja vääntämistä tämän kanssa. Meidän piti laittaa kämppä vuokralle 1.6. alkaen, mutta se tulee nyt siirtymään hamaan tulevaisuuteen. Äärimmäisen paska tsägä, asialle ei tietenkään voi mitään ja onneksi meidän tavarat eivät ole enää tuolla, saatikka että itse oltaisiin oltu kotona, tai ylipäätään henkilövahinkoja sattunut. Leijonien häviökään ei eilen tuntunut tämän jälkeen oikein miltään, vaikka kyllä sekin toki vähän ärsytti.

Ps. Oli viikonloppuna jotain hyvääkin, päästiin ulos mm. Kuopiossa escape roomista ja perheen kanssa oli muutenkin mukavaa.

0

0 Comment

 1. Voi Mimmi, tuo näyttää kyllä aika lohduttomalta. Tunnen syvää myötätuntoa. Jaksamista

  0
 2. Voi ei…

  0
 3. Harmittaa ihan älyttömästi teidän puolesta, kun on täältä blogista tullut luettua kuinka paljon olette nähneet vaivaa viime kuukausina, että saisitte asunnon vuokralle. Voimia Mimmi! ❤ ”Asioilla on tapana järjestyä” – on miehelläni tapana sanoa. Me jouduimme viime kesänä kodistamme vesivahingon takia evakkoon muutamaksi kuukaudeksi.

  0
 4. Ei saatana!!!! Voi hitto! Ihan kamalaa. Olen niiiiiin pahoillani tapahtuneesta! Turhaa työtä, rahan menoa, tulonmenetystä ja omaisuuden tuhoitumista ei mitkään sanat korvaa, mutta olen silti puolestanne ihan valtavan pahoillani! 🙁

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM