Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun seuraat minua Snapchatissa, tiedät että…

Snapchat PlusMimmi

♡ Tänään kirppisteltiin! Vaikka aamusta sää näytti hieman epävakaiselta, selvittiin päivästä onneksi ilman sadekuuroja. Jee! Pääsin aamupäivästä Helsinkiin siskon ja hänen miehensä kyydissä ja mukaan mahtui tällä kertaa ennätysmäärä tavaraa.

♡ Mentiin tapamme mukaan taas kirppismyyntiurakan jälkeen porukalla syömään, Tällä kertaa Toriin. Jallulihapullat olivat varsin suosittu annos, vaikka itse otinkin Toast Skagenin ja bataattiranskalaisia. Hyvää oli!

♡ Ruokailun jälkeen mentiin vielä kahville siskon ja hänen miehensä luo Ruoholahteen. Heidän bichon frisensä Eikka oli tosiaan hoidossa meillä perjantaista saakka, on ihana, että koissut tulevat toimeen aivan loistavasti.

Kiitos vielä kaikille teille kirppiksellä poikenneille! Pääsin eroon taas aikamoisesta määrästä tavaraa.

Snapchatista minut löytää nimellä plusmimmi 🙂

0

0 Comment

  1. Kiitos kirppiksestä! Sun rekistä löytyneet vaatteet pääsivät kyllä hyvään kotiin! 🙂

    0
    1. Kiva kuulla! 🙂 Ensi kerralla sitten taas!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM