Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kertakäyttöastiat – (kesä)juhlien pelastajat!

Yhteistyössä Huhtamäki

Eilen perjantai-iltana juhlittiin meillä pienimuotoisesti siskoni opoksi valmistumista ja kaivettiin Huhtamäen Carnival-kertakäyttöastiat kattaukseen esille. Meillä käytetään kertiksiä usein, viime viikkoina mm. vappujuhlissa (siltikin kertyi kolme astianpesukoneellista pestävää) ja koko ajan raksalla vanhalla asunnolla. Tunnustettakoon, että nuorempana, kun elin opiskeluaikana ilman astianpesukonetta ja käsin tiskaus ei kuulu lempipuuhiini tuli käytettyä kertakäyttöastioita välillä jopa arjessakin. Mutta mikäpäs näitä käyttäessä, Huhtamäen kartonkiset kertakäyttöastiat ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja Carnival-sarjakin on valmistettu Hämeenlinnassa PEFC-sertifioiduista vastuullisesti tuotetuista materiaaleista. On aina ilo törmätä kotimaisiin Huhtamäen tuotteisiin myös maailmalla.

Carnival-sarja pitää sisällään graafisia vaaleanpuna- ja sinisävyisiä lautasia (12kpl/paketti), mukeja (12kpl/paketti) ja lautasliinoja (20kpl/paketti). Pakkauksesta löytyy molempia värejä ja mielestäni nämä sopivat monenlaisiin juhliin sekä aikuisille, että lapsille. Erityisen ihanat nämä olisivat esim baby showereissa, lasten synttäreillä, tai esim. vaikkapa häiden karkkibuffetissa! Kätevää on, että värikkäillä kertakäyttöastioilla ja lautasliinoilla saa tuotua heti erilaista tunnelmaa kattaukseen varsin edullisesti ja meiltäkin löytyy useita erilaisia kertiksiä jemmasta sopivia tilanteita varten. Uskon, että kesän aikana näitä Carnival-kuosisia kertiksiä tullaan näkemään meillä myös piknikillä ja muutenkin kesän juhlissa.

Onnea vielä valmistumisesta siskolle ja iloa työelämään!

Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0358Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0415 Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0380 Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0385Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0438 Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0403 Huhtamaki kertakayttoastiat Carnival DSC_0413

0

0 Comment

  1. Just ostin valkoisia huhtamäkiä kun mentiin grillaamaan ja katoin samalla noita värillisiä. Innostuin ku niillä oli niitä puisia lusikoita ja haarukoita ja muita, kun voi mennä metsään ja polttaa roskat eikä tarvi kantaa mitään muovimoskaa pois sitten. Aina kun käyttää kertiksiä niin on semmonen pieni hippi sisällä, joka miettii ettei roskaa tarvis lisätä yhtään.

    0
    1. Ne puiset aterimet on aivan ihania! 🙂 Nämä kertikset ovat päässeet retkille (ja nuotioon) mukaan myös meillä. Näppärää!

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM