Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hotellilakanoissa

Mikä on parasta hotellissa aamupalan lisäksi – no ne superpehmeät hotellilakanat tietenkin. Kuten tuossa jo edellisessä postauksessa mainitsin, matkustelu on oman talon myötä jäänyt viime aikoina meillä minimiin ja myös hotellissa vietetyt yöt vähentyneet samalla radikaalisti. Suurin osa meidän tuplapeiton pussilakanoista on Marimekolta (ja myös melko värikkäitä), mutta nuo Hemtexin valkoiset satiinikudotut raidalliset hotellilakanat ovat jostain syystä kiehtoneet minua jo useamman vuoden ajan. Olen käynyt hypistelemässä niitä valehtelematta parin vuoden aikana ainakin viisi kertaa kuitenkaan hankkimatta, mutta vihdoin annoin itselleni luvan ostaa ne (tosin -20% alennuksella varustettuna) tänne uuteen kotiin.

Hinta tuolla king size-kokoisella setillä on aika suolainen (muistaakseni ennen alennuksia 89,90€), mutta Hemtexillä on usein alennuskampanjoita meneillään ja niinpä minäkin sain omani hieman huokeammalla hinnalla (nettikaupassa ei taida olla tällä hetkellä saatavilla muuten tuota samaa hotellilakanasettiä kuin yksöiskoossa). Pussilakanasettiin kuuluu pussilakanan lisäksi myös tyynyliinat, jotka päätyivät Tempur-tyynyistä johtuen meillä yövieraskäyttöön. Nyt meidän makkarissa nukkuu kuin hotellin puhtaissa valkeissa lakanoissa joka ikinen yö, kyllä tämä jos mikä on sitä arjen luksusta!

Hotellilakanat Hemtex DSC_0006 Hotellilakanat Hemtex DSC_0014 Hotellilakanat Hemtex DSC_0019

Ps. Tuon suuren maalauksen meidän sängyn yläpuolella on tehnyt Matin kaveri. On kyllä kieltämättä hieman erilainen unisieppari. 😉

0

0 Comment

 1. Täydelliset puuvillasatiinia olevat lakanat. Itseltäni löytyy samaiset pussilakanat, mutta yhden hengen koossa. Ja voin myöskin suositella. Ja tuohon lisäksi suosittelen hemtexin puuvillasatiinista aluslakanaa. Mahtava yhdistelmä ja kesällä erityisesti viileämpi.

  0
  1. Oi! Täytyypä pitää myös tuo aluslakana mielessä! Nuo on kyllä todella pehmeät. ?

   0
 2. Mä odottelen kovasti, että milloin se lupailtu kirppis on?

  0
  1. No just eilen sitä taas Pepin kanssa sumplittiin, voin kertoo että on muuten haastavaa saada molemmille sopiva päivä, kun joka vkl on jommalla kummalla jotakin! Pepiltä varmistuu pian 15.5. sunnuntailta yksi juttu, toivottavasti saataisiin se järkättyä siihen! Informoin toki täällä heti kun on 100% varma.?

   0
  2. Kirppiksen päivä on varmistunut. 15.5. klo 12-15 Ratakatu 11-13. ??

   0
 3. Mitä tarkoittaa hotellilakana? Ja minkälaiset pesuohjeet on satiinilakanoissa? Voiko pestä 60 asteessa?

  0
  1. Nimesin nuo vaan hotellilakanoiksi, kun joskus hotelleissa on just tollaset lakanat. Juu taitaa 60 asteen pesu olla, ainakin oon onnistuneesti niitä pessy. ?

   0
 4. Miksi tyynyliinat eivät päätyneet tempur-tyynyihin? Väärä koko vai mikä? Siksi vaan kyselen kun itselläni myös tempur-tyynyt ja ne ovat kyllä mahtuneet/sopineet kaikkiin tyynyliinoihin 🙂

  0
  1. Tempur-tyynyissähän pitäisi olla joustava tyynyliina, jotta tyyny pääsee muotoutumaan kunnolla. Meillä on mm. Marimekon trikoo tyynyliinoja useammassa eri värissä. ?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM