Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – New Sneakers

Lempparein lenkkarimallini on jo parin vuoden ajan ollut Adidaksen ZX Flux ja viime New Yorkin reissulla äitinikin hurahti kyseiseen malliin ja hankki itselleen ekat pallokuvioiset Fluxit. Sain valita Footwaylta itselleni muutamat kengät ja yhdeksi pariksi valikoitui kuin jalkaani luodut ZX Fluxit hyvällä alennuksella varustettuna ja aivan ihanassa merlotin värissä pinkeillä yksityiskohdilla. Toimitus sujui Footwaylta näppärästi muutamassa päivässä, tekstari paketin saapumisesta postiin kilahti suoraan puhelimeen ja tuotteetkin sai otettua halutessaan maksutta laskulle.

Kokosin tällä viikolla yhtenä päivänä toimistoasuni uusien lenkkareiden ympärille. Päälle päätyi tuo melko vähälle käytölle jostain syystä jäänyt sininen Lumoanin mekko, Primarkin huitulaneule, MBMJ:n laukku ja huulille The Body Shopin fuksian värinen huulipuna. Myös aurinko paistoi ja aurinkolasit oli kaivettava esille vähän väliä pitkin päivää. Huomasitteko jo muuten nuo n. 10 cm lyhentyneet hiukseni? Siskoni leikkasi ne hetken mielijohteesta viime viikonloppuna ja nyt lookki on heti sitten kevyempi ja keväisempi. Kyllä tämä kevät vaan on ihanaa aikaa, saa pukea päälle aurinkolasit, keventää vaatetusta, ottaa esille kaikki kivat sneakerit ja käppäillä menemään kuivilla kaduilla ilman pelkoa popojen likaantumisesta.

Mekko – Dress Lumoan (52) // Neule – Cardigan Primark (UK20) // Arskat – Sunnies Urban Outfitters // Laukku – Bag MBMJ // Sneakers Adidas ZX Flux Footway
Footway Adidas ZX Flux DSC_0742 Footway Adidas ZX Flux DSC_0750 Footway Adidas ZX Flux DSC_0758 Footway Adidas ZX Flux DSC_0778 Footway Adidas ZX Flux DSC_0783

Mekko ja kengät blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM