Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Baby Blue

Miten minusta nykyään aina tuntuu, että jatkuvasti on sunnuntai-ilta, viikonloppu on pulkassa ja muutaman päivän hiljaiselo täällä blogissa takana? Samaa ei voi kyllä sanoa viikonlopusta, ohjelmassa kun oli taas kaikenlaista. Perjantai aloiteltiin kodin siivouksella ja hampparikesteillä, lauantaina rempattiin koko päivä (ylläri) ja tänään suunnattiin Matin veljen lapsien vahdiksi Espooseen. Jykälläkin on käynyt viikonlopun aikana koirakavereita kahteen otteeseen ja toinen on aivan sippi kavereiden pyörityksestä. Nyt istun meidän olkkarin sohvalla ja tuijottelen räntäsadetta, joka pihaamme parhaillaan hellii ja kiroan koiran iltalenkkeilyvuoroani. Ei sillä, kyllähän viikonlopun aikana säätilaan on mahtunut kaikenlaista aivan aurinkoisesta rakeisiin.

Mutta sääjorinat sikseen ja esille toimistoasu torstailta, kun mentiin nude-meikillä ja vaaleansinisellä. Baby blue toimii muuten todella kivasti tuon beigen parina, sillä ekassa kuvassa mukana myös tuo New Yorkista ostamani DKNY:n trenssi, joka on muuten myös sadetakki. Aika passeli näille keleille, kun ei tiedä mitä sieltä taivaalta päivän mittaan niskaan ryöpsähtää. Plussaa vielä hupusta, jolla saa näppärästi suojattua myös hiukset sateelta. Tuo paita päälläni puolestaan on Zizzin kevätmallistoa, veikkaisin sen olevan verkkokaupasta ehkäpä tämä. Zizzin nettikaupassa tuon paidan sinisen värin nimenä tosin on cashmere blue, mutta minun mielestä baby blue tuo sopivan nostalgisesti mieleen räppinuoruuteni velourkokopuvut. Jep, minultakin taisi löytyä sellainen…

Trenssi – Trench coat DKNY (2XL) // Paita – Shirt Zizzi (XL) // Leggings Excuse my Bon Bon (52-54) // Sneakers Adidas (US9) // Kassi – Bag Maloja
PlusMimmi Zizzi paita DSC_0735 PlusMimmi Zizzi paita DSC_0758 PlusMimmi Zizzi paita DSC_0767 PlusMimmi Zizzi paita DSC_0777

Paita ja kassi blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Laura K. says: Vastaa

  Tosi kiva paita, tommonen vaaelansininen käy sinulle 🙂

  Noi vaihtelevat säät rupeais kyllä riittämään, jokohan se kohta tulis se ehta kevät 😀

  0
 2. Ihana paita, kun kyllästyt niin mulle t. neiti sininen

  0
  1. Toi ois kyllä sullekin hyvä! Pidän mielessä! 🙂

   0
 3. Mä bongasin sut eilen Helsingin vierailuni aikana. Olisin halunnut jutella mut jostain syystä meni puppu pöksyyn. Sun tekstejä on kiva lukea.

  0
  1. Oi, oisit tullut vetäsemään hihasta! 🙂 Kiva kuulla, että viihdyt juttujeni parissa. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM