Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Marimekko ♡ Target

Voi olisinpa Jenkeissä! Instagram-feedissäni on jo jonkun aikaa pyörinyt Marimekko x Target-yhteistyömalliston kuvat ja toissapäivänä tuo mallisto sitten vihdoin tuli myyntiin. Hinnat ovat enemmän kuin kohdallaan ja plussakokoisille on jopa oma osastonsa (ja plussamallina toki ihana Denise Bidot). Tuotteita mallistosta löytyy vaatteista astioihin ja riippumatoista body boardeihin, eli tarjonta on todella laajaa. Täällä kotisohvalla parhaillaan lähes tippa linssissä katselen noita ihanuuksia, joita ei nyt vaan mitenkään tänne saa. Mutta ostakaa te, jotka Targettiin pääsette, meikä alkaa odottelemaan josko näitä joitain malliston tuotteita ilmestyisi vaikkapa Ebayhin.

Marimekko x Target
Mustavalkoinen Ministeri-mekko 26,99$ // Melooni-tunika 29,99$ // Kukkatori-maximekko 34,99$

1+

0 Comment

 1. Borderlinxillä saa 🙂 Paketinvälityspalvelu, eli tilaat, laitat osoitteeksesi borderlinxin antaman osoitteen ja he välittävät paketin sinulle. Tullit ym hoituu heidän kautta käsittääkseni myös. Hintaa tulee, mutta jos todella haluaa… Kaikesta ei ole enää kuin pienintä kokoa jäljellä mitä itse katselin. Mobiilisivu antaa lisätä tuotteita ostoskoriin.

  0
 2. Siis mitä?!??! Nuo hinnat?!?!?! Voi kun olis Jenkeissä tosiaan ?
  Tuo maksimekko on aivan ihana ? ja tuo tunika ? oi voi.. pitääkö itekin alkaa kyttään ebayta, jos vaikka sais itellekin noita…

  0
 3. Ebaysta kyllä löytyi heti samana päivänä kuin mallisto tuli ulos. Harmi, että hinnat ovat siellä vain huomattavasti korkeampia. Mun oli pakko miettiä ”muita keinoja” tilaamiselle, sillä tuolla ois muutama niin mieluinen juttu, että pakko saada 🙂

  0
 4. Todellakin tilaisin jos pystyisi.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM