Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Treenivaatteita plussakoossa!

Teen tässä parhaillaan lähtöä salille, kuudelta on sovittu treenit armaan PT:ni (Matin) kanssa. Sain viimeksi salilla otettuun Instagram-kuvaani kovasti kyselyjä plussakokoisista urheiluvaatteista ja mistä niitä oikein ostan. Käytän pääosin treenatessani Davidin ja Raiskin D-mallistojen urheiluvaatteita. Lisäksi olen ostanut treenivaatteita myös Jenkeistä ja ainakin viime marraskuussa New Yorkissa joka merkillä oli tarjolla todella paljon urheiluvarusteita XL-kokoisille. Mukaan tarttuivat urheiluhousut Lane Bryantilta kuin myös Macy’sin plussakerroksesta. Olisi tehnyt mieli ostaa urheilukamoja enemmänkin, mutta hillitsin itseni kiitettävästi.

Poimin äsken muutamista verkkokaupoista kollaasillisen urheilutamineita plussakoossa. Tuo JUNAROSE:n uusi urheiluvaatemallisto kiinnostaa kovasti (onko joku jo testannut?) ja noita H&M:n plussapuolen urkkakamoja olen nostanut täällä blogissa jo ennenkin. Lisäksi mm. Jutta Gustafsbergin For Every Body By Jutta-merkki, jota löytyy Citymarketista, pitää sisällään myös ihan hyvän näköisiä urheiluvaatteita myös isoissa koissa, täytynee käydä niitäkin joku kerta Cittarireissulla sovittelemassa.

plussakokoisia urheiluvaatteitaTurkoosi 3/4 hihainen paita David // Värikäs toppi H&M+ // Musta urheilutoppi JUNAROSE
Mustavalkoiset housut H&M+ // Mustat caprit DAVID // Musta-siniset caprit JUNAROSE
Harmaa toppi JUNAROSE // Violetti teeppari Raiski // Pinkki raita t-paita H&M+
Mustat housut JUNAROSE // Mustat caprit Raiski // Mustat polvimittaiset housut DAVID

0

0 Comment

  1. […] sopivasti, sillä juuri edellisen urheiluvaatepostaukseni jälkimainingeissa sain korvanappiini Facebookin Inboxiini tiedon, että DAVIDilla on tänä […]

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM