Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paluu salille!

Olisi tehnyt mieli otsikoida tämä postaus kliseisesti ”kuinka löytää salimotivaatio”, mutta olen huomannut, että omalla kohdallani koska juurikin se salille lähteminen on se kaikista hankalin homma, sinne on vaan mentävä, ei mietittävä motivaation löytymistä täältä kotisohvalta käsin. Kun sinne asti sitten on kerran päässyt, hoituu treeni (yleensä) kuin itsestään ja pakko todeta, että syksyllä aloin jopa hieman salaa odottaa yhteisiä salihetkiämme, kun vedettiin salikamat niskaan ja pakattiin Matin kanssa juomapullot matkaan ja suunnattiin Matin työpaikan salille kahdestaan huhkimaan.

Myönnän, että olen tehnyt tätä paluuta salille nyt koko alkuvuoden – jo kaksi kuukautta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mutta nyt kun juomapullotkin on aseteltu uudessa kodissa kaappiin, urheiluvaatteet ovat löytäneet paikkansa (lipaston alalaatikossa kuten ennenkin) ja arki alkaa taas lipsua tuttuihin uomiinsa (vaille seiska ylös, koira lenkille, bussilla ysiksi töihin ja kotiin, viiden pintaan takaisin kotona, koira taas ulos jne.). Nyt siis vaan on ihan oikeasti raahauduttava edes pari kertaa viikossa nostamaan sitä rautaa. Matti on tälläkin hetkellä salilla ja itse tunnen hippasen huonoa omaatuntoa täällä kotona ihmetellessä, joten pyhästi lupaan, että paluu salille tapahtuu pian. Toivottavasti jo tämän viikon aikana! Olkoon motivaattorina sitten vaikka New Yorkin reissulta marraskuussa ostamani salileggarit, jotka odottavat edelleen ensimmäistä käyttökertaansa.

PlusMimmi kuntosalilla IMG_0225 PlusMimmi kuntosalilla IMG_0229 PlusMimmi kuntosalilla IMG_0234

0

0 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Mieletön hehku tuossa vikassa kuvassa, ihan alkaa itelläkin tehä mieli!

  0
 2. Pirtel8 says: Vastaa

  Hei! Oon nyt alkanu lukemaan sun blogia ja ihan mahtavaa tekstiä ja tuo itsevarmuus!

  0
 3. Moikka!

  Ei liity sinänsä tähän postaukseen, mutta blogisi aiheisiin yleensä.
  Haluaisin alkaa meikkaamaan enemmän ja täydentää kosmetiikkavarastoani. Onko sinulla antaa vinkkiä mistään luotettavasta ja suht edullisesta nettikaupasta, josta voisi tilata kaikenlaista kosmetiikkaa?
  Entä mitkä on sun vinkit ei-ihan-aloittelevalle meikkaajalle, mutta sellaiselle joka ei osaa laittaa valokynää tai luomiväriä? 🙂 Tykkään sun tyylistä meikata ja tahtoisin itse oppia enemmän ja ostaa sekä lisää perustuotteita että kenties jotain vähän ’hifistelevämpääkin’. 🙂

  0
 4. Ihanaa kun kuva ei ole miltään luksussalilta, vaan ”kellarikerroksen hikiluolalta”. Sellaisella treenaan itsekin, kun sattuu olemaan lähellä ja edullinen eli työpaikan tarjoama :o)

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM